Ученик от София изкачи чекиджийския връх в България, класира се за Световното

Nov 26, 2009     zhelyo     12434
Тази година за пръв път в България се проведе разпространеният в доста държави маратон по масово мастурбиране, известен като \"Чекия фест\" или \"The Tug job fest\". Осемдесет представители от доста български градове се събраха на централния площад в Сандански и премериха сили в различни дисциплини, касаещи мъжкото достойнство. Те бяха разпределени от организаторите на  осем групи с по десет човека, като всяка група трябваше да излъчи победител. Самото  мастурбиране на участниците се провеждаше в специални палатки, оборудвани с различни стимуланти. 

 

В първия кръг \"лъскателите\" трябваше преборят конкуренцията в дисциплината \"най-бързият печели\" и така десет бързохвъргачи оглавиха своите групи и преминаха в следващия кръг. Тази дисциплина бе белязана от рекорд, тъй като бе регистриран участник, постигнал  уникалното време от тринадесет секунди до изтичане на последната капка еякулат.
 


Вторият кгъг  изпрати по домовете още пет съзтезатели, които се оказаха не дотам добре технически подготвени. Тук условието на задачата бе участниците да възпроизведат за време от петнадесет минути колкото се може по-голямо количество репродуктивна течност, но не как да е, а чрез известната мастурбаторска техника на въртеливото движение. Рекордьорът от предходния кръг отново \"изби рибата\", демонстрирайки изключителни познания в сложния чекиджийски похват. За петнадесетте минути дадено време той освободи близо литър и двеста материал.

 

В третия, предпоследен кръг досигналите петима съзтезатели трябваше да сверят мерника си, тъй като условието ги сблъска с умението им да регулират посоката на своя залп. Те имаха за цел да уцелят мишена от десет кръга на точност на растояние от единадесет метра. Тримата с най-лош релутат, тоест изстреляли еякулат на растояние най-дълеч от центъра на мишената, щяха да отпаднат от мастурбаторския маратон. Абсолютният рекордьор до момента, момчето-чудо, отново взриви всички представи като с изключително прецизна и въпреки това мощна чекия нацели мишената право в десетката.

 
\"Накрая ще остане само един!\" - съобщи дикторът на \"Чекия феста\" секунди преди старта на финалното съзтезание. То бе от изключителна сложност и се състоеше в това, че двамата опонента, един от които свръхчовекът-рекордьор, а другият - ветеранът в сферата на чекиите Петър Багалев(учител по рисуване), трябваше да мастурбират в свободен стил, гледайки се един-друг, до отказване. След немного оспорвана битка - 2 часа и 45 минути чекии, вундеркиндът срази своя противник, оставяйки го без сили.

 


Така ученикът от София Росен Велев спечели почетния приз \"Златна ръка\" и званието \"Крал на българската чекия\".

 

През Януари 2010 година в английската столица Лондон ще се проведе Световен Чекия фест( The world tug job fest ), където  младият Росен ще представи страната ни. Нека му пожелаем успех и стискаме палци! Не неговите палци разбира се - ще му трябват за по-добър захват!
 

Радослав Пенев

Край