Писмо до Дядо Коледа от beasta

Dec 7, 2012     zhelyo     3020
Скъпи Дядо Коледа,

 

Осмелявам се да ти пиша, въпреки че в момента най-вероятно седиш вкъщи самичък, студено ти е, гладен си и въобще не ти е до писма. И всичко това заради тоя тъпак Дянков, дето трябва да му се вкарат два шамара, че да има по 3 мръвки годишно за пенсиите като теб.
 

Карам направо - много ти са мола, донеси ми за Коледа оръжие с изтрити номера, за да се разрешават всички проблеми цивилизовано и бързо, а не като в Студентски град, където се ръгат с ръждясали ножове и се ритат в главите. Ако ти е непосилно, моля те поне за една ракета с далечен обсег на действие, е така - да се фукам и да предизвиквам цъкане с език от съседите, като я паркирам пред блока.

 

Моля те и да направиш така, че всички неграмотни чалгари да омрат, колкото се може по-бързо, за да стане светът поне малко по-добър. А с тях да си отидат и тези, които не разбират кога правописната грешка в някои изречения е допусната нарочно.

 
Дядо Коледо, искам да те предупредя, че ако пак ми донесеш чорапи, няма да си мия краката цяла година и другата ще ти ги върна заедно с организмите, които са се завъдили. И като дойдеш на 25-ти, да пробваш от пастърмата, дето съм ти оставил на малката масичка в хола. Само няма да питаш от какво месо е. Както и къде е Рудолф няма да питаш. Аз нали не те питам какво правите със Снежанка и Джуджетата, дъртофелник такъв!

 

Айде стига толкова! И недей праща СМС-и за разни Коледи по телевизията, че М-тел пак ще надпишат сметка и догодина само мандарини ще раздаваш.

Смятате ли, че beasta трябва да бъде вързан, за да не насилства?

Избери отговор!
Край