Топ джаджи, които трябва да имате вкъщи

Oct 12, 2020     zhelyo     5422
  1. Прахосмукачка-робот

  Почистването на пода с прахосмукачка робот е доста по-лесно. Тези уреди са доста добро решение за почистване на дома – имат интелигентна технология за откриване и навигиране на препятствия, както и различни режими за почистване на всички видове подови настилки. Дори когато не сте у дома, можете предварително да настроите тази малка машинка да почиства подовете ви благодарение на функция за планиране на времето. Това интелигентно устройство ще облекчи вашите проблеми при почистване.

2. Роботизирана аларма
Чувствали ли сте нуждата от аларма, която може да ви надхитри и събуди мигновено? Роботизираната  аларма ще ви накара да тичате из стаята, преди да можете да я изключите. Този интелигентен будилник бяга и се крие, като в същото време издава звуков сигнал, докато не станете от леглото си. Разнообразие от различни роботизирани аларми може да откриете в почти всеки магазин за електронни джаджи.

3. Безжични LED крушкиОсветлението у дома става по- удобно с интелигентната LED система за осветление. Можете да се сбогувате с конвенционалния превключвател за включване / изключване на стената и да пробвате интелигентната осветителна система от ново време, която може да се управлява чрез вашия смартфон. Системата за осветление се управлява с помощта на мобилно приложение чрез Wi-Fi. Можете да включвате или изключвате осветлението от разстояние или да планирате включване или изключване с вашия телефон или таблет. Висококачествените енергоспестяващи LED светлини са идеално подходящи за дома и офиса.


4. Безжични високоговорителиБезжичните  домашни Wi-Fi високоговорители могат да се управляват с приложение за смартфон. Приложенията предоставят достъп до вашата iTunes библиотека и други услуги за стрийминг, предлагащи голяма гъвкавост. Можете да възпроизвеждате музиката си от всяко устройство, което е заредено с приложението. Компактният дизайн спестява място и придава елегантен вид на вашия декор. Качеството на звука е изключително.
5. Безжичен сензор за врати / прозорци 


Устройствата с активирана Z-вълна, които наблюдават вашите врати и прозорци, осигуряват перфектната сигурност за вашия дом и офис. Това е рентабилна система за сигурност, която ви предупреждава за всеки опит за неоторизиран достъп. Можете лесно да наблюдавате вратите си дистанционно с помощта на приложения за смартфон. Можете също така да проверите дали всички врати са затворени от всяко място, където се намирате.
 


 
Край