Не!Ръчник за родители: 10 алтернативи на детските градини

Jun 25, 2021     zhelyo     7003
Ако сте сред тези безразсъдни хора, които са се отдали на небезопасен секс и сега се чудите къде да запишете пръкналото се поради това дете, без да плащате половината си заплата, Не!Новините имат идеи като за вас.

Ето кои работи може да свършат работа като детска градина:

1. Градски транспорт. Сутрин качвате рожбата в някоя линия на градския транспорт, вечер си я причаквате на спирката. За деца под 7 години е безплатно, ще видят свят.
2. Сега е моментът за продажба на наркотици. Малките деца трудно ще бъдат осъдени, могат да припечелят някой лев и ще се научат на икономика, търговия, предприемачество и запознанство с органите на реда.

3. Бригада за строене на язовир. Организирайте 20-ина дечица, купете им лопатки и ги пратете да направят язовир. Ще е по-евтино и не по-некачествено от сегашните нови язовири. Също така рожбичките ще дадат нещо на родината си за сметка на лигльовчетата, които само папкат в детските градини.

4. Индия. Заведете детето си там и им го оставете. Свикнали са на навалица, ще го отчуват все някак.

5. Хипи организации. Битници със сандали, които я са отишли да чистят речно корито, я спасяват някакъв застрашен минзухар. Дайте им детето си за масовка, а те ще го кърмят с веган мляко от годжи-бери.

6. Кръчми с детски кът. Заведете рожбата си на ресторант с детски кът. Изпийте 5 ракии. Пак е по-евтино от частна детска. Чувствайте се добре.
7. Благой Георгиев. Той разхожда чужди деца из България, запознава ги с интересни хора и после им организира да разказват приказки на всеослушание.

8. Народното събрание. Имиджът на следващия Парламент може да е с пъти по-висок, ако всеки народен представител гледа по 4-5 дечица, докато родителите им му изкарарват парите за бензина на служебната кола и луксозния държавен апартамент.

9. Марс. Децата са бъдещето, нали? Ами хайде да ги проверим дали ще се справят с колонизирането на Червената планета.

10. Да снимат филми. Държавата често финансира мегаглупави продукции, но ако ги правят деца, поне ще е разбираемо.

Как оценявате идеите ни?

Избери отговор!
Край