Второкласник търси да припознае нови родители - биологичните му фалирали

Aug 16, 2016     zhelyo     5725
ДЕТСКА ПЛАНЕТА - 8- годишният Ицко, по прякор Покемончето, от 2-ри Г клас от училище в столичния квартал Бояна обяви, че търси да припознае нови родители, след като биологичните му такива обявиха фалит и вече не само не му дават с'тинки за закуски.


На детето даже са му взели смартфона, да го заложат в НАП и той вече не може да лови покемони.


“Не може така, това не приляга на славното ми минало – аз бях най-добрият от всички втори класове!” – изплака мъката си невръстният малчуган, мъчейки се с малките си пръстчета да накара нещата по монитора на старата Нокиа, която му дали уж временно, да се движат някак по-интересно.
“Вижте, вече дори първолаците ми се подиграват!”


Ицко пусна обява, с която приканва потенциалните си бъдещи мама и татко да откупят от НАП смартфона му, пазещ историята на великите му победи, както и да се преименуват на Покемонови в името на бъдещото им общо славно минало.


“Все пак не върви да са некфи Иванови или Петрови – несериозно звучи някак!”


Същевременно вечният му съперник в игрите от 2-ри Б клас Нончо, по прякор Пикачуто, се закани, че ако този номер мине, не само ще го обади на другарката, но и ще насъска срещу Ицко малката джавкаща изтривалка на име Фифи, която обитава двора на онез съседи с двата черни джипа.


knartist

Припознавате ли?

Избери отговор!
Край