Не!Интервю за кмет с Деян Николов: София не е България, но заради руската църква трябва да се запази

Oct 16, 2023     zhelyo     2314
Интервютата за работното място кмет на София продължават с кандидата на Възраждане. 

Намираме г-н Николов у тях, като ни посреща в кухнята, където масата е с мушама, а радиоприемникът тип ВЕФ е настроен на вълните на Петър Волгин. По потници сме и миризмата на всеобщите подмишници е приглушена от чиния със сушена рибка, буркан кисела краставичка. Пресягаме се към въпросите си и чаша с течност с високо октаново число.

Не!Новините: Здравейте, Деян. Каква София си представяте, ако спечелите изборите? 
Деян Николов: София изсмука икономиката и живеца от останалата, истинската част на България. Трябва да работиш тук или да гладуваш. Или да идеш на маслините в Кипър или на малините в Швеция. В нея са събрани сумати зли и едва едно-две добри посолства. Седалищата на много чужди фирми. Много джендър кафенета. София ще е най-добре, ако не съществува. Или поне нейното влияние трябва да го намаляме.

Н!Н: Това значи ли, че ако станете кмет, ще съборите София?

Д.Н.: Не, няма, но не пречи да си говорим. Всеки сам трябва да си преценя все пак. Все пак този град трябва да се запази, в него е руската църква, Руски паметник, много улици, кръстени на велики руснаци.

Н!Н: Как ще подходите с паметника на Съветската армия? Областният управител нареди демонтажа му.

Д.Н.: Противно на очакванията аз съм за неговия демонтаж. Сояджиите соросоиди не заслужават такъв монумент да краси жалките им животчета. Говорил съм  с д-р Костадин Костадинов и той вече е взел евтин имот на Варна, където да сложим паметника. Варна скоро ще се отцепи към Русия и монументът ще бъде обгрижван и уважаван, а не оскверняван от столични наркомани.
Н!Н: На кой град бихте искали да прилича София вбъдеще?

Д.Н.: В някои лоши исторически периоди София се е опитвала да прилича на Западна Европа. Борисовата градина е почната от градинари от Шонбрун, а сега Манастирски Ливади прилича малко на Манхатън в Ню Йорк. Това грозно западно влияние съсипва града, но това няма да е за дълго, тъй като скоро ще полетят братските Сармати, които ще сломят сатанизма и неговите творения. Ще останат само хубавите, праведни неща след това и така даже няма да похарчим милиони.

Н!Н: Как ще решите проблема с местата в детските градини? 

Д.Н.: Раждаемостта на България е голям проблем и трябва да бъде насърчавана всячески. Но не съм сигурен, че детските градини са необходими и трябва да се отделя обществен ресурс за тях. Работа на майките е да гледат малките деца и да им дадат стабилна ценностна система в първите 7 години. 

Н!Н: Как решихте да станете кандидат за кмет?
Д.Н.: Съседите много ме навиват да стана домоуправител, но не ми се занимава, а ако стана кмет, ще съм в конфликт на интереси и няма да мога да заема такава длъжност.

Ще гласувате ли за Деян Николов?

Избери отговор!
Край