Заради коронавируса 3-ти март се отлага за 6-ти септември

Mar 2, 2020     Шейсетака     10272
О, ШИПКА!  - С цел превенция на обмяната на зарази, чуми, коронавируси и малки хартиени трикольори на дървени клечки срещу 5 левова банкнота,  ежегодните празненства по случай 3-ти март се отлагат за 6-ти септември.

"До тогава всичко ще трябва вече да е отшумяло или да сме измрели! А, и сега хората не им е много до празници, защото нямат пари понеже спряха билетчетата!", каза човек в униформа, чието име никой не знае, защото като му покажат името на телевизора всички прочитат само до "доктор" от надписа, който започва с "генерал-майор-танкист-инженер-доцент-парашутист-доктор".

Новината видимо ядоса нацията, която вече инвестира сериозни суми в билети до Милано за да слее карантината поне до края на ретроградния меркурий, по съвет на медия №37 в страната и №32 в света.
Единствено човек, който е председател на футболен отбор и четирибуквена организация, едновременно, изрази радостно мнение че е много по-добре, дето ще има един празник по-малко, защото е най-добре всички да бачкат денонощно 24/7.

 

Справедлива ли е мярката?

Избери отговор!
Край