Избори 2016, Първи тур (Предварително по минути™)

Nov 5, 2016     zhelyo     67172
Изборите са утре, но както винаги всичко е нагласено, мачът е свирен и дори да не излезе, дузпата ще се изпълнява, докато не влезе. Ето как точно ще протече демокрацията в утрешния ден, в който ще се избира президент, ще се отговаря на референдум и Младост ще търси своята управленска леля.


00:03 - ВИДИН - Денят на изборите е настъпил дори в най-закъсняващите региони на страната. Всички членове на секции спят вече от 8 часа, защото скоро ще трябва да станат и да издържат будни 89 часа, докато подправят протоколи, мъкнат чували и отбиват номера.

03:78 - ЯПОНИЯ - Изборният ден в Япония е вече налице. Нашенци гласуват за по-малкото зло, след което мигновено си правят сепуку, защото само така може да се отмие срамът.
04:48 - КАБЛЕШКОВО - Смут в кърджалийското или добричкото село Каблешково, след като всички бюлетини се оказват талони за бинго-лотария и реално струват доста повече от гласовете на хората, тъй като джакпотът е намсиколко милиона и със сигурност няма да отиде в подставено лице.

06:34 - КОСТИНБРОД - Николай Бареков и Мая Манолова кротко печатат в-к Таймс и не им е до политиканстване.

07:15 - ТУРЦИЯ - Масовото разделение в обществото не подминава и нашите турски сънародници, които се сбиват коя е по-патриотична формация - ДПС, ДОСТ или НПСД, но за щастие разделението не трае дълго, след като Ердоган ги арестува всичките и праща подставени лица да гласуват както си трябва.

08:02 - СТРАНАТА - Изборната активност сред онези архивни екземпляри, вярващи в това, че президентът вдига пенсиите, е 65%. Останалият електорат още спи или е в тоалетната.

08:13 - СОФИЯ - Генерумен Радев първи гласува, за да се хареса на таргетирания си електорат. Пред камерите набира на високоговорител в конферентен разговор Корнелия Нинова и Илияна Йотова, за да попита как да гласува, за да не оплеска нещо, че ще го бият.
08:38 - ФЕЙСБУК - Обитателите на социалните мрежи вече са се събудили и са станали нетърпими в игривите си опити завоалирано да агитират за пореден път за кандидата, за когото са агитирали през последния месец.

08:40 - СИМИТЛИ - Бойко Борисов се появява изненадващо да гласува в Симитли, защото се бил задомил там. След това се събира да изгледа клипчетата от гласуването си, като се залага дали от първия път или от втория път е нацелил цепката на урната.

08:55 - СОФИЯ - Ивайло Калфин обявява, че е гласувал погрешка за Генерумен, понеже старите партийни навици ръжда не хващат.

09:16 - СОФИЯ - Цецка Цачева обявява, че още не е получила наставление да гласува и за кого.

09:37 - СОФИЯ - Красимир Каракачанов, вдъхновен от най-новия си коалиционен партньор се опитва да щурмува клекшоп, но поради неуспех в опита за клякане се отказва и отива да гласува спокойно.
09:58 - СОФИЯ - Трайчо Трайков влиза в тъмната стаичка, но отказва да дръпне завеската, защото това била новата Желязна завеса и нямало да ѝ се получи този път.

10:20 - СОФИЯ - Борисов отива да играе мач, после тенис, после е на църква, а след това ще гледа Арсенал-Тотнъм, заради което е неоткриваем по вайбъра, Цецка е на стендбай. Стенбайхуй.

10:27 - АЙТОС - Сигнал за фалшиви бюлетини, се оказва фалшив и записан в хола на Румяна Ченалова от нейното куче шегобиец.

11:03 - ИНТЕРНЕТ - Излиза запис между Янева, Ченалова, Мондешки, кучето Бени и гост-звезда Нана от Съдебен спор.

11:28 - СТРАНАТА - Към момента изборната пасивност е 78%. Най-голяма е тя в село Галиче, където няколко клана са заложили мини и се дебнат с гранати и още никой не е гласувал.
11:59 - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Митьо Пищова свършва с кебапчетата и кюфтетата и най-после се освобождава да гласува. Цепката на урната му се вижда тясна, но с помощта на писалка тика бюлетината.

12:07 - ЦИК - ЦИК припомня, че гласуването на референдума не е томбола за ферари.

12:30 - СМЯДОВО - Нищо важно.

12:97 - СОФИЯ - Цецка Цачева отива до магазина за олио и сирене, тъй като е решила докато чака, да направи поне една баница.

13:15 - БУРГАС - Сбиване в секция в Бургас, след като председател на изборна комисия обявява, че бюлетини, маркирани с три черти, са невалидни.
13:17 - ВАРНА - Марешки се обявява срещу картелите при купуването на гласове и е почнал да продава гласове на цени от левче.

14:00 - ЦИК - ЦИК заставя изборните комисии да прекратят офертата някой да гласува два пъти за президент, ако се откаже от референдума или два пъти на референдум, ако се откаже от президентската бюлетина.

14:31 - ЛОНДОН - Тереза Мейхуй пъди всички българи от страната, защото е наредила на своя отговорност бърз Брекзит.

15:32 - СТРАНАТА - Според екзитпол 73% от гласувалите са написали "ДА" във всички квадратчета на президентската бюлетина и хиксче на някой от референдумните въпроси. Демокрацията не е за нас.

15:40 - СОФИЯ - Пламен Орешарски обявява, че е гласувал, но по навик през задния вход и никой не го е видял, за да отрази вота му.
15:67 - БОБОВДОЛ - Телевизорите правят репортажи по сигнал, че миньорите в Бобовдол получават по шепа пясък и кубче лед, ако гласуват за кандидат, когото телевизорите ще назоват чак след края на изборния ден.

16:10 - СОФИЯ - Цецка Цачева се е свързала с Бойко Борисов, който ѝ е наредил моментално да отива да гласува и защо изобщо е чакала.

16:15 - ПЛОВДИВ - След като в изборните секции в Столипиново до този момент няма нито един глас, внезапно се извиват опашки пред урните, тъй като хората, отговарящи за парите, снощи препили и се събудили чак сега.

16:32 - СОФИЯ - Цецка Цачева се явява в изборната си секция, но отказва да говори с членовете на изборната комисия, преди да звънне на Борисов да пита може ли.

16:39 - СОФИЯ -  При гласуването Цецка Цачева вади 3 свои лични карти, два зелени паспорта от едно време, 17 дипломи и културно чака да ѝ изчислят с колко от тях може да гласува.
17:03 - СОФИЯ - Татяна Дончева най-после дебаркира пред изборната си секция с вълка, овцата и сеното, след като е попаднала на топли и студени вълни, лашкали я цял ден в различни посоки.

17:32 - АРЕНА АРМЕЕЦ - При това предаване на протоколи в Арена Армеец ще върви концерт на Слави, Веселин Маринов и Цецка Цачева, който да поддържа тонуса на балъците.

18:04 - ХАРМАНЛИ - Бунтовете на бежанците са потушени за месеци наред, след като с няколко автобуса за по 10 лева са разведени да гласуват на 5-6 места.

19:21 - СОФИЯ - Ококорено надъханият и внезапно добил смелост пред медиите Пламен Орешарски нахлува в НАТФИЗ да търси наркотици, а сетне щурмува СУ, за да бие ранобудните студенти.

20:30 - СТРАНАТА - На всички принтери за изборни протоколи им е спекло мастилото и изборите се отменят, докато Техномаркет изпълни нова държавна поръчка на стойност 70 милиарда лева за тонери.
22:48 - НДК - Илияна Беновска си говори сама.

 

Гласувайте в нашия най-точен и великолепен Брекзитпол:

Избери отговор!
Край