Парламентарни Не!Избори 2014 (Наживо по минути™)

Oct 5, 2014     zhelyo     15778
Медия №37 отново ще се опита да импонира с абсурд и нелепост на изборния ден, преди да видим какво са новите стари перспективи пред родината по пътя ѝ в превръщането на Атлантида на Балканите. Ето вестите от изборния ден в хронологичен ред:

19:10 - КРАТЪК ОБЗОР НА РЕЗУЛТАТИТЕ - Отдаваме се на всенародна молитва Волен да прескочи 4-те процента. Очаква ни осморна коалиция при загасени лампи, която ще се разтури, когато една от партиите се провикне: "Айде да въведем ред, 3 пъти в устата, 2 пъти в отверста, кога ще ми дойде редът?". Партиите на статуквото бяха наказани ожесточено от негласуващите хора, които принудиха тея партии пак да харчат пари, за да гласува все някой за тях. Предстоят дни на национален възход!

19:00 - СТРАНАТА - КРАЙ! КУР! СТИГА ЗАМЕРЯЛИ С БЮЛЕТИНИ! Отзвука от изборите четете другаде, ние ще пием бира и ще вечеряме сега.
18:59 - ЕКСЛУЗИВНО!!! ШОКИРАЩО! ПРАВОСЛАВНО!!!11! - Медиен магнат и олигарх, собственик на Медия №37 и подлога на Най-богатия българин във Фейсбук се оказа ильоменат. Говори се, че е знаел резултата от изборите, още преди те да са се провели, и вече е определил каква ще е следващата коалиция - Патриотична България без права и свободи.

18:51 - НЕ!НОВИНИТЕ - Дано няма скоро нови избори, щото е доста скучно да се пише цялото това нещо при цялата тая демократична еднотипност - контролиран вот, кебапчета и хора, убеждаващи другите, че е по-добре да гласуват, за да се ограничи ефекта България без права и свободи.

18:45 - ЦИК - ЦИК ще гласува отпадането на някои изборни секции, в които има гласове само за 1-2 партии, щото явно е нагласена работата.

18:39 - FACEBOOK - Момиче с агентурно бъдеще се чувства вдъхновено от статуси, приканващи да се гласува, като се опитва да пусне бюлетина за втори път, но запушва мивката си. #СвободаЗаБългарскитеСтудентиВШотландия


18:30 - ТЕЛЕВИЗОРА - 60% от населението, което днес не е гласувало, гледа по телевизора как има хора, дето гласуват, продавайки гласа си, а после и двете крайности ще зададат въпроса защо ги управляват боклуци.
18:12 - АЙТОС - Мъж роди в изборната секция, след като се напрегна да си спомни комбинацията от партия и преференция. Детето е момиченце, 3.2 килограма и бе кръстена на първото, което мъжът видя след раждането - Урна.

18:08 - НДК - Кетърингът от депутатски кюфтета е вече готов, но от къшеите мръвка, символизиращи властта, ще могат да щипнат само онези с поне 5-6% от предварителните данни, а данните за тия около барЕкадата ще отложат кюфтеяденията за другите партии до потвърждение от ЦИК.

18:00 - ЦИК - Остава още час на хората да спрат да мастурбират на предварителните резултати и да допринесат за техния секси вид, напомнят будни лели в социалните мрежи по начина, по който в сряда през 2 минути някой напомняше, че Лудогорец ще играе с Рялмадрид.

17:44 - ЧУЖБИНА - Масово хора от България пращат лютеница, луканка и кисело мляко, за да агитират роднините си в чужбина, вдъхновени от почина да се замерят с месо роднините, празнуващи Байрама. 
 
17:38 - FACEBOOK - Попадаме на ултимативния къшей агитация и разбираме за кого гласува Исус Христос.

17:29 - ГОРУБЛЯНЕ - Започна масово продаване на гласове втора употреба, които струват доста по-евтино. Според анализатори на пазара, партиите са засегнати от затварянето на КТБ и нямат висок жизнен стандарт.
17:22 - ТЕЛЕВИЗОРА - Журналистическите екипи отново са по-активни от МВР при разследването на покупко-продажбата на гласове, защото продаващите гласовете си хора са бедни и не са таргет на рекламодателите, докато МВР не закача крайно-бедните, защото те са политическа собственост.

17:14 - ЦИК - Нови 273 121 сигнала, че изборите са удивителен ташак, който не бива да се зачита, докато не се отстранят механизмите за потресаващи манипулации, са постъпили в ЦИК.

17:02 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ - Всички ще сме с ебола от толкова предстоящи след два часа cumshot-и.

16:42 - ЦИК - Данните за изборната активност са силно предполагаеми, понеже немалка част от хората не са имали активен избор, а са outsource-нали тая дейност на някой друг.

16:27 - СОФИЯ - Пеевски е пратил Христо Бисеров да гласува офшорно от негово име, той не успява да гласува, барикадирайки се в тъмната стаичка.
15:50 - БЕЛГРАД - Мустакат унил човек е забелязан около посолството в Белград да пита в чия кампания е заложена точка за банкови права и свободи.

15:49 - СТРАНАТА - Най-неприятните, продажни, безумни и лъжещи политици са в масова депресия само как негласуващите хора им натриват носа и наказват системата!

15:38 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ - 100% достоверни резултати към 6:00 тази сутрин, които дойдоха чак сега, щото чак сега се сетихме! Нито един глас за никого, много оспорвана битка, нулева активност. Изнасяме резултатите тук със специално разрешение от ЦИК, подписано с въздушна целувка.

15:12 - FACEBOOK - За жалост вече са гласували 85% от хората с IQ над санитарния минимум и вече хората призовават да изборният ден да спре, преди да се активира поредният порцион автобусни кебапчета.

14:49 - ЦИК - ЦИК заплаши да касира изборите, ако хората продължават безкасово да продават гласовете си, щото хич няма да имаме честни резултати. Хората се стряскат и масово напъват съвестта си.
14:35 - ТУРЦИЯ - Изборната активност в Турция е празнична, но не и за вас, скъпи читатели.

14:21 - ЛОМ - Бунт на роми, които искат да продадат и гласовете на децата си, бе потушен след 30-минутно обяснение от страна на полицаи, че дори чаветата да пеят хубаво, не гласът им не може да се продаде дори евтино, докато нямат поне 18, но не бройка, а години.

14:12 - МИЧУРИН - 48-годишен мъж припадна при вътрешната дилема дали да гласува с хикс или с хъ. Лежащото в безсъзнание тяло обаче бе лесно за прескачане и не затрудни изборния процес за останалите.

14:03 - ЦИК - Изборната активност към момента е сравнително ниска, но пък човек като се огъзи на колене, не е проблем ръстът на този отзад, така че всичко е наред.

13:40 - МЕЖДИННИ ДАННИ - От междинните данни по фейсбуците може да се изведе, че утилизацията на умове у нас преминава без засечки за пореден път.
13:31 - ПАЗАРДЖИК - Полицейска проверка се извършва в ромската махала на Пазарджик, където е подаден сигнал за група от хора, гласували по съвест.

13:12 - КАК ГЛАСУВАТ НАШИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ И ЦЕННИ ЗВЕЗДИ: Николета Лозанова се е опитала да гласува в Lafka, но нещо не е сполучила, изнервила се е и се е прибрала;
Криско е агитирал деца;
Евгени Минчев е пуснал невалидна бюлетина, държейки да си напише името върху нея, за да не го бъркат с обикновените хора;
Слави Трифонов е гласувал за сценаристите си, защото говорели умно;
Никол Станкулова е гласува да изгонят Евгени Минчев;
Кирил Домусчиев обяви, че няма достатъчно патриотична партия, която да предлага кренвирши, и няма да гласува;
Кубрат Пулев чупи урната, пъхайки гневно бюлетина, разочарован като повечето българи заради това, че отново трябва да избира най-малко зло;
Нешка Робева все още не е гласувала, очаквайки Ванга да ѝ прати предварителни резултати иносказателно като в сайта на някоя Пеевска информационна агенция.

12:55 - СОФИЯ - Волен Сидеров е нахлул в изборна секция, възползвайки се от имунитета си, отворил е урна, в която не е имало нито една бюлетина за Атака, след което се е разкрещял на бюлетините да му се извинят, заплашил е, че ще ги изхвърли от самолета и им е запял песни на Кобзон в подкрепа на правителство с ДПС, след което се е скрил в тъмната стаичка, обявявайки че е хотелска стая в Дубай.

12:48 - КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - КЗП е сезирана от група мюсюлмани-вегани, които не са получили вегетарианска алтернатива на раздаването за Байрама месо.

12:41 - БРАЗИЛИЯ - В тотално ирелевантни новини - Дилма Русеф прилича на бебе-френски булдог.
12:38 - FACEBOOK - Междинните данни из социалните мрежи водят до апели към Ислямска държава да дойде насам, щото като ще е гарга - да е рошава!

12:27 - ДКЕВР - От енергийния регулатор замерят с яйца хора, гласуващи тъпо. 

12:21 - СПОРТНИТЕ САЙТОВЕ - Нови 12.42 билета бяха пуснати за мача Лудогорец - Реал Мадрид, 3.14 от тях ще се разиграят на лотария от досадни партийци. 

12:10 - СТРАНАТА - Много хора вече не издържат на кампанията "Обещай, че ще гладуваш" и посягат към кебапчетата, предават от МВР, дъвчейки от същите кебапчета.

12:02 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ -  Филмът за Годзила води на песента на Криско, след тях е една книга на Хорхе Букаки, следвана от поговорката Петима Петко не чакат, а най-отзад е Жорж Ганчев.
11:41 - ВАРНА - Кучешко лайно на улицата бе арестувано заради това, че жителка се е оплакала, задето то я агитира, напомняйки ѝ за пария, обещала на внука ѝ таблет.

11:28 - СТРАНАТА - Към 11:27 изборната активност е към 450 тона кебапчета.

10:43 - ПЛОВДИВ - Полицията задържа мъж за крадене на гласове, след като група жители на Столипиново се оплакаха, че им обещал пари, те гласували, а после не им платил.

10:21 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ - Засега активността е еди-колко-си-процента, а изборната пасивност няма да я коментираме, защото сме толерасти и всеки има правото да избира какво да прави с ануса си. Рекламата на ПИБ е довела до лидерската ѝ позиция в изборите, следвана от рекламата за онова хапче за диария, дето може лелята после да скача с парашут.

09:56 - КАК ГЛАСУВАТ ДЪРЖАВНИЦИТЕ - Президентът Росен Плевнелиев: "Гласувах с хиксче!";
Служебният премиер Близнашки саботира гласуването, защото днес има английски мачове по телевизията;
Бойко Борисов гласува с преференция за заден кандидат, за да има поне една преференция от неговите избиратели;
Михаил Миков гласува с 15/15;
Людовик Местан: "Аз не вотоподадох, тъй като за мен е обида да бъда ограничаван да се изразявам само с една буква - X или V, които не са ми на майчин език"
Лидерите на Реформаторския блок гласуваха за други партии, за да прецакат хората от другите партии в Блока;
Волен Сидеров се отказа да гласува, след като не видя в списъците Единна Русия;
Красимир Каракачанов: "Не успях да гласувам, понеже загубих нишката тоя път с кого сме в коалиция. Непрестанно ги сменяме, чуек!"
Николай Бареков пусна чалга в секцията си и почна да мята бюлетините на своите симпатизанти, за които е платил почти толкова, колкото за пакет салфетки в чалготека;
Георги Първанов утилизира бюлетината си с посредственост;
Сотир Цацаров: "Гласувах за Бойко Борисов, за да може Кокинов на следващия запис да му каже: "Не се смей, той си те избра" и да си го върна!"
От Зелените гласуваха за повече ГМО-клипове със сценарий, писан след тригодишна ежечасова употреба на марихуана.
09:38 - СОФИЯ - Почетният баща на Делян Пеевски гласува в София под осъдително-отегчения поглед на жена, казващ: "Оф, добре, че си оставих дефектния газов пистолет в нас".

09:37 - ЦИК - От Централната избирателна комисия припомнят, че се гласува със знаците Игрек и Шрек, поставяйки клопка, с която да отпаднат като невалидни бюлетините на по-малоумната част от населението.

09:26 - FACEBOOK - Стотици хора вече обясняват защо са гласували или отиват да гласуват, звучейки безлично и клиширано като политиците, чието статукво искат да променят уж.

09:24 - КАПИТАН АНДРЕЕВО - Патриот-имитатор не е блокирал границата, защото всичките му тениски с лика на Ботев и Левски са му за пране.

09:10 - ПРОКУРАТУРАТА - Прокуратурата споделя, че е установила редица нарушения при купуване на гласове из страната, като най-вече става дума за продаване на дефектни гласове, пълни с нишесте и забранени вещества, както и масово неиздаване на касови бележки.
09:02 - ЦИК и СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР - Изборната активност досега е равна на активността сред участниците в тото 6/49, които са решили да пуснат фиш за 2.26 млн. с ясната идея, че шансът е практически нулев, но все така стотици пъти по-голям довечера да донесе радост.

08:42 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ - Поредната междинна епикриза идва в редакцията ни - според нея вчерашният ден за размисъл е присъствал все така иронично в календара на родното общество и като цяло най-ранобудните избиратели са или глупаци, или сомнамбули, щото няма как нормален човек да гласува за такива.

08:11 - FACEBOOK - Призив на жена на средна възраст в патетичен статус в социалната мрежа най-после сработва и стотици хиляди се вдъхновяват да идат да гласуват за по-малкото зло, вместо косвено да boost-нат резултата за партиите, за които не са гласували, което е въпрос на елементарна математика и може да се мислите за много умни, че не гласувате, ама ви пожелаваме утре като се приберете от работа, в антрето да сварите обувките на Пеевски и по пътя за спалнята да са разхвърляни неговите гащи и тези на жена ви.

07:42 - СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ - Очаквано, с час и четиресет минути закъснение започва и изборният ден в забравената (освен за предизборните популисти) Северозападна България, където времето тече толкова бавно, че Айнщайн още е жив и не е извел Теорията за относителността и влиянието на гравитацията над светлината.

07:08 - ТЕЛЕВИЗОРА - По телевизора казват едва за първи десетина пъти различните кореспонденти и репортери из страната, че "изборният ден минава нормално". АЛОУ, В БЪЛГАРИЯ ИЗБОРНИЯТ ДЕН НЕ МИНАВА НОРМАЛНО, ИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НЕ МИНАВА НОРМАЛНО И НИЩО НЕ НИ Е НОРМАЛНО, БЕ!
07:03 - СИМИТЛИ - В Симитли отново първо се яде, после се мисли. Касират изборите за един час, докато извадят пенисите от урните.

06:53 - МЕЖДИННИ РЕЗУЛТАТИ - Медия №37 единствена получи разрешение от ЦИК да казва междинни резултати, стига да си ги измисляме от сърце, а не да преследваме някакви интереси. Засега води ЦСКА, зад тях са Берое, сетне е Левски, а веднага под чертата на европейските клубни турнири са Лудогорец, Литекс и Ботев. 

06:00 - СТРАНАТА - Начален сигнал на изборния ден. Масова инвазия в първите минути на най-опитните гласоподаватели, които с хитрина и пробивност повеждат в резултата, без да знаят, че отново ще останат без здравеопазване, високи пенсии и кисело мляко без нишесте, защото се връзват лесно на глупаци, четейки редовно вестници. 

05:18 - СТРАНАТА - Първите хора, които няма да гласуват се будят заради шумолене от бабите и дядовците им, излизащи да гласоподадат първи.

05:03 - ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА МВР - Среднощна акция на МВР е завършила без успех, след като спецчасти са нахлули в дома на Ахмед Доган, размахали са му пръст и са казали: "Стига вече", на което почетният лидер на ДПС е казал: "Не, разбирайте се с Дидко".
04:12 - ИХТИМАН - Възрастен мъж заплашва полицаи, пазещи секцията в близкото до дома му жилище, че ако не го пуснат да гласува по време на нощната тарифа на електричеството, ще ги замери с яйце, ако може да си го позволи с 4-те лева от Орешарски.

02:28 - ТОКИО, ЯПОНИЯ - Гласуването от сънародниците в Страната на изгряващата топка жежък хелий вече приключи. Традиционно там българите, приели японската култура, пускат бюлетина за отвратителните ни партии, след което се отдават на скромно харакири, понеже си е обезчестяване да подкрепиш дори най-приемливите кандидати у нас.

00:01 - МЕЖДУ УШИТЕ - Денят за размисъл свърши, хората се чувстват напрегнати и са готови да извършат нещо първично и импулсивно, за да си наваксат мисленето. Решават, че най-добре е да опитат да мастурбират върху всичките предизборни брошури от пощенските си кутии, получени през последния месец.


zhelyo

За кого (ще) гласува(х)те днес?

Избери отговор!
Край