Евроизбори 2014 (Наживо по минути™)

May 25, 2014     zhelyo     12258
По стара традиция медия №37 ще отрази изборния ден от цялата страна. Рифрешвайте, преосвежавайте и следете какво става, щото като нищо може довечера да има нужда да се евакуираме в някоя нормална страна като Сирия или Мали.
(часовете и локациите са променени, за да се запази анонимността и подкупността на вота)

04:23 - БНБ - Бюлетините се печатат на ново, след като предишните са напечатани с невидимо мастило, за да се секнат опитите за предварителни шмекерии. Номерата на кандидатите са пренаредени. 

05:03 - СТРАНАТА - Огромен дял от специфичен и ключов електорален дял вече се е събудила, но е в паника, опитвайки се да си спомни какво важно нещо има да прави днес. 
05:17 - ЛОМ - Първи сигнал за купуване на гласове идва от Лом. Застъпник на БСП с шизофрения се е опитал да подкупи две от самоличностите си с вафла, за да подкрепят листата на социалистите. Самоличностите, бидейки привърженици на ГЕРБ, са подали сигнал до РИК и полицията, като са извършили граждански арест на застъпника.

05:28 - ЛЮЛИН, СОФИЯ - Смут в люлинска изборна секция води до сбиване, след като лелките създават ожесточен спор дали е по-интелигентно да се гласува с хикс или с ве. В довод за Х е, че това е традиция и демонстрира ценности, докато за V причините били, че е символът на победата и било по-европейско няк'си. 

06:00 - СТРАНАТА - Изборният ден е открит. Предстои да видим докъде ще доведе състезанието по дебилност, популизъм и тъпота, в което политическите креатури у нас превърнаха последния месец.

06:03 - БОБОВ ДОЛ - Изборният ден в община Бобов дол приключи със 100% активност. Все още няма данни КОЙ печели, но е ясно, че КОЙ печели. 

06:32 - ЧУЖБИНА - Избирателната активност в чужбина се очаква да е ниска като ръста и средношколския успех на депутат едновременно на ГЕРБ и ББЦ. Постъпили са оплаквания от Англия, че са пратени кебапчета, които не били опаковани добре и по пътя се развалили.
07:22 - ТЕЛЕВИЗОРА - Първи репортажи по телевизорите. Репортери предлагат на зрителите гурели, понеже друго интересно към този момент няма.

07:41 - ЦИК - Първи скандал за деня, след като се оказва, че бюлетините са отпечатани в една-друга-банка, а не в БНБ и са попълнени със сърца на номера 15, 28, 29.

07:42 - ЦИК - Втори скандал потушава първия скандал за деня, след като в една бюлетина е открит косъм. Косъмът е дълъг и черен, като Меглена Кунева е арестувана поради подозрения в агитация.

08:06 - СЪРНИЦА - Делян Пеевски е запушил изхода на града към яз. Доспат, за да не допусне местните да идат на риба.

08:31 - СТРАНАТА, НО НАЙ-ВЕЧЕ СОФИЯ - В един 30-секунден репортаж се показва, че всички ключови кандидати и политически лидери са отишли да гласуват за себе си, маскирайки това твърдение с безумно празнословие и досадни клишета.
08:41 - СТАРА ЗАГОРА - Хората от ромската махала в Стара Загора не са допуснати да гласуват, въпреки това, че кварталът им бе брандиран с №15 преди 2 дни. Оказва се, че повечето са издраскали личните си карти с числото 15, което ги прави невалидни и са върнати. Жителите обезумяват, тъй като няма да си вземат парите и ще се наложи да предизвикат предварителни парламентарни избори, за да захлебят.

09:12 - ХАРМАНЛИ - Симпатизант на православните ценности срещу евроатлантическите такива е арестуван, след като излива светена вода в урните, като твърди, че мастилото няма да се отмие само от истински правоверната бюлетина. 

09:15 - СТРАНАТА - Вече 85% от продалите гласовете си са изхарчили парите и започват да се оплакват, че ги управляват лайнари и затова са бедни.

09:20 - СТРАНАТА - Пасивността към 8:00 се оказва 96%, но от ЦИК обявяват, че не става дума за оня тип пасивност, дето предизвиква наводнения и земетръси.

09:33 - СОФИЯ - Към момента в София има 3 действителни бюлетини, след като биват забравени я печати, я откъснати номера, я задраскан правилно избор.
09:51 - ВИДИН - За първи път от 16 години в Област Видин има толкова хора, след като в секциите има средно по 732-ма наблюдатели.

10:02 - СТРАНАТА - Все още стоят предизборните плакати. Населението, придвижвайки се към секциите, вижда по 2-3 на различни партии и мигом променя желанията си за вот поради високата ефикасност чрез агитирането с грозно разлепени плакати.

10:04 - БРЮКСЕЛ - Оказва се, че огромният дял купени гласове на изборите не са купени за конкретна партия. С евросредства е финансирана по-висока активност, тъй като Брюксел разчита на ромските квартали да се интегрират в обществения живот у нас.

10:10 - ЦИК - По телевизора леля от ЦИК съветва бюлетината да се сгъне 83 пъти, да се наплюнчи, да се бигова, да се зашият ръбовете и с горещ асфалт да се запази формата, защото при попадане в урната имало риск да се отвори и да се разкрие тайната на гласа.

10:35 - СТРАНАТА - Към трите действителни бюлетини в София се прибавят още 4 от цялата страна. Експерти предвиждат до края на деня да има около 20 действителни бюлетини, които ще определят местата.
10:40 - СОФИЯ - Изборният ден преминава с 12-часово изказване на президента Плевнелиев.

10:50 - МУСТАКАТ ТЕЛЕКОМ - Политик, определян като капут дори от свои близки семейни приятели, честити чрез SMS неделната баня на абонатите на мустакат gsm-оператор.

 11:04 - СТРАНАТА - Предварителни данни, които в полу-завоалиращ начин указват резултатите към момента, очаквано сочат, че хората основно са дебили и гласуват за тъпаци.

 11:30 - МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА - Днес безработицата у нас е на минус 7% според данни, изнесени от Петър Чобанов. 

 11:32 - СОФИЯ - Пламен Орешарски съобщава, че е гласувал. Моли корпоративните му собственици да му преведат заплатата, за да не е на кредит в магазина.
 11:36 - СОФИЯ - Сергей Станишев признава, че разбира какво желаят и всички европейци и развява пълномощно, че може да говори от тяхно име.

 12:01 - СТРАНАТА - Вече не е покъртително рано за гласуване. Както е известно, тези, които гласуват преди 12, изглеждат прекалено ангажирани и амбициозни, което не говори добре за тях. Лежерно е секси.
Редакцията отива да яде кебапче и да гласува. Информационна пауза.

14:00 - СОФИЯ, дискотека Ялта –
ЛГБТ общността е сезирала ЦИК, ЦУМ и БАН за дискриминация при гласуването. Те са възмутени защо може да се гласува с Х, но не и с останалите хромозомни комбинации Y, XY, XX, YY, XYX и т.н.

14:12 - СТРАНАТА - Всички обясняват, че изборите са манипулирани, купуват се гласове и се извършват нарушения и измами, но няма причина някой да влезе в затвора и изборите да се проведат отново. Логика.

14:20 - ПОЗИТАНО 20 - От БСП се оплакват заради доста активен ранносутрешен вот, който не идва от дежурните баби. 
14:30 - НЕ!НОВИНИТЕ - Извадката по-долу е с удивителна точност. Активността се предвижда да е 42% срещу близо 2/3 пишещи кур. Поради липса на платен и корпоративен вот, сред нашите читатели си личи зануляване на вота за определени партии. Единствено жената с Майбаха получава доста вот.

14:43 - СТРАНАТА - Очаква се след редовния край на изборите Кристиано Роналдо да нахлуе и да вкара 4 евродепутата в продълженията.

14:51 - БОБОВ ДОЛ - Хора масово са вписвали имената си върху бюлетините, за да се знае после, че са гласували, както им е казано. 

15:04 - ЦИК - Търсенето на гласове надвишава предлагането, налага се отварянето на резерва, алармират от ЦИК в очакване на тазвечершната истерия.

15:07 - УКРАЙНА - За жалост на руските матриоти у нас, техните приятели са в Източна Украйна по повод тамошните избори, затова тук нямат висок резултат.
15:34 - СТРАНАТА - Стана едно скучно и монотонно, хората се питат дали да не гласуват по още веднъж, понеже разходката била здравословно нещо.

15:52 - ИНТЕРНЕТА - Навсякъде има вариации на предварителните данни. Разбира се, изводът е, че едни проценти са повече от други, но някои проценти са по-проценти. И да - завоалирането на истината у много медии е все така умело.

15:57 - ФЕЙСБУКА - ПП Шльонск внезапно откри предизборната си кампания: 


16:01 - ВРАЦА - Активността във Враца е занижена допълнително, след като мнозина са объркали уличните дупки за тъмни стаички и гласуват невалидно в тях.

16:04 - НАП - Изборният туризъм днес се оказа по-печеливш от цял месец през туристическия сезон, съобщават от НАП.
16:35 - ТЕЛЕВИЗОРА - Започната обзорните студия с говорещи тикви по телевизорите. Досадно. Ето снимка на фосилизирало лайно.

16:51 - ЕГЕЙСКО МОРЕ - Сеизмичната активност в Бяло море към 16:30 е 25%.

17:03 - СТРАНАТА - Поради маяманоловщина в изборните правила средно всеки наблюдател на изборния процес у нас е гласувал по 53 пъти.

17:40 - НАЦИЯТА - Няма един да излезе и каже "Ей това са хубави и справедливи избори", всички са погнусени. 

17:51 - СТРАНАТА - Внезапно на 93-тото казване на "идете да гласувате" по телевизора, около 70% от електоратът отива да гласува.
18:08 - БУРГАС - БНТ също ще има евродепутат, след като най-умело си напазарува гласове.

18:21 - СОФИЯ - Сигнал за безпроблемно протичащ ден в столично училище шокира страната. Бюлетините били сгъвани предварително, за да се избегнат гафове. Нямало агитации и прекомерни наблюдатели. Отврат.

18:37 - БОБОВ ДОЛ - Все още чакаме жителите на Бобов Дол да реагират някак срещу корпоративния феодализъм, а те от своя страна все още чакат да им заредят магазина с полуфабрикати.

18:45 - СТРАНАТА - Малко остава за смуглите наблюдатели-фернандо-магелановци да пообиколят още 1-2 секции до края на изборния ден.

18:50 - МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Орешарски е написал оставката си, следейки екзит-половете, но го лъжат, че няма да му дадат купон за храна, ако я подаде. Патова ситуация.
19:00 - КРАЙ. Кой гласувал - гласувал! Кебапчетата свършиха! Нас резултатите не ни вълнуват, също както оня тюфлек Зрънчо Едиси-койчев. Честито!

Вземете участие в нашия екзит-пол (не е трети пол това!)

Избери отговор!
Край