Е това е седмицата: Първо издание

Jun 21, 2019     zhelyo     3177
Изключително новата рубрика за обзор чрез Не!Новини и Каменица стартира с настоящото изречение! Удивителен момент в историята, за който дори уличните плочки се надигнаха, за да отдадат чест. Е това е.

Насладете се на "Е това е"-тата от последните дни, като препоръката е да ги консумирате с една студена Бърза Каменица 330 мл в ръка, проектирана специално за краткия не!обзор на седмицата.

Задава се суперкомпютър в България. Ще мисли вместо нас, ще дърпа автоматично торенти и ще знае винаги къде е загубен другият чорап.
Но как ще е суперкомпютър, ако не ни носи пари, без да правим нищо? Е това е голямата ни идея: Да го дресираме да копае криптовалутата на Facebook - Либра. Либра очевидно съдържа бира в себе си, което няма как да е случайно. Суперкомпютър, който измисля пари, с които да си взимаме бира. Разкош!

Не можем и без футбол: Вдъховяващо е, че Катар и Япония могат да участват в Европейското първенство на Южна Америка. Значи живеем във време, в което всеки може да самоопределя дори част от кой континент е. Е това е!

И да завършим с хубава вест: Някъде днес човек няма да получи e-mail със задачи след 15:00 и ще си тръгне малко по-рано от работата. Защото е петък и когато е петък и може да си тръгнеш по-рано... Е това е.

Пивка ли беше седмицата?

Избери отговор!
Край