Новородено позволи на възрастни да се държат като дебили без това да се приема за неадекватно

Sep 25, 2019     Лотар Хазартчук     4011
Новородената Гинка Бостанджиева (0) даде повод на хората над 30 годишна възраст да се държат като дебили в нейно присъствие.

Нейните свако, стринка, баба, дядо, лелинчо и калеко съзрели удобна възможност да бъдат себе си в продължение на 78 последователни секунди и да проявят най-съкровените си емоции, физиономии и липса на креативност в желанието си да я забавляват.

Имайки предвид на какви лица ще се нагледа в първите си няколко месеца на бял свят/черен въздух, пораствайки тя ще осъзнае, че роднините и всъщност не са толкова нелицеприятни, колкото когато ги видя в първите 14 пъти.
Благодарение на своите по неволя най-близки тя вероятно ще предположи, че е родена по времето на Съветския съюз, поради естеството на песнички, филмчета и разкази от тях.

Гинка ще израстне в среда на невъобразима любов, но не от страна на нейните родители, а от страна на роднините и́, които я виждат веднъж годишно, но успяват да и́ нанесат травми за период, който ще покрие времето, в което няма да са около нея.

"Пожелавам на своите връстници да имат еднакво мнение и разбиране за света, като това на своите близки и никога да не бъдат необичани поради обратното" - сподели г-ца Бостанджиева в интервю веднага след раждането си.

Колко често правите неполиткоректни физиономии пред бебета?

Избери отговор!
Край