Най-богатият българин във Facebook издирва и търговец, който да му продава парите

Oct 6, 2014     zhelyo     6217
Настоящият текст е истинска обява за работа. Ако познавате човек с търговски нюх, търсещ такава, или сте такъв, търсещ работно място, отзовете се на парите. Ако искате да кандидатствате по обявата, продайте CV-то си на ceo@beshared.bg, ако не искате - пишете на друг адрес.

СОФИЯ - Най-богатият българин във Facebook продължава развитието на парите си и след като вече отсява кандидатите, които ще разкрасят парите му, вече обяви кампания за хора, които да ги продават.


След като купи вчера изборите с джобните си заради ниската изборна активност, останалите си пари за месеца Богатия иска да използва, за да открие едно от обещаните от него два милиарда работни места.
"Търся търговец, който да ходи при клиентите ми, за да им продава, каквото реша. Понякога ще им продава мои стари мебели, понякога ще им продава билети за Лудогорец за резервната скамейка на гостите, понякога ще им продава неща, без да знае какви са" - споделя Богатия характеристиките на работата, припомняйки за нуждите кандидатите да има опит в тая сфера, да знаят английски и да носят на пари.


Най-богатият българин във Facebook напомня, че търговците са едни от разносвачите на парите му, понеже доскоро е залагал на едно мустакато момче, което го е изпържило с един ТИР пари.


Медия №37 вече става агенция за труда и обявява, че и при следващи работни перспективи в сферата на Парите ще се сигнализира тук, за да може да се намерят читави наши хора за работене, понеже държавата се крепи на читави наши хора.

zhelyo
 

Работи ли ви се при Богатия?

Избери отговор!
Край