Най-богатият българин във Facebook опрости дълг на НАП към себе си и получи ЦСКА

May 25, 2015     zhelyo     6329
ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ - Най-богатият българин във Facebook купи ЦСКА, опрощавайките дълговете на НАП към него, след като приходната агенция трябва да му плаща лиценз за всяко свое ползване на пари, след като е основният им търговски представител у нас.


Така закъсалият клуб ще се види в пари и играчите ще получат неизплатените си стари заплати, както и заплати за цял живот напред.


Дълговете към агенти на футболисти и други тимове пък ще се изплатят със закръгляне към по-горния милион, за да не се налага Богатия да разваля пари.
Очаква се ЦСКА да вземе лиценз както за А група, така и за Евротурнирите, Световното първенство, банка и всички следващи GSM-оператори.


Богатия обяви и плановете си за реконструкция на стадион Българска армия, за който вече е дал 100 милиона лева на държавата и очаква тя да му върне процент - стадионът ще разширен, а за дренаж под тревата ще се ползват монети. Турникетите на входа ще бъдат заменени с банкомати, които срещу билет пускат пари и залози за точен брой корнери.


zhelyo

Защо е богат Богатия?

Избери отговор!
Край