10 възможни причини за тоя шум от съседите

Apr 18, 2022     zhelyo     4419
У съседите винаги кипи някаква дейност. Понякога е ясно каква - неделя е и време за къртене на стени, но понякога шумовете са загадъчни. Независимо дали ви дразнят или не, те разпалват въображението, като се чудите дали някой не е затиснат от тежък шкаф. Ето 10-те най-вероятни причини, които да ви помогнат да прецените дали тупурдията изисква обаждане до Гражданска защита.

1. Фен шуй. Изкуството на домашна хармония за вас може да е поредната псевдонаука, изобретена да се взимат парите на баламите, но комшиите ви сигурно имат график по часове къде трябва да бъдат табуретките, накъде да гледа гърдеробът в спалнята и дали хладилникът да не бъде местен по 3 метра преди всяко неговото отваряне.

2. Морзов код към далечни цивилизации. Да, с риск да си нарушат малко отношенията с вас, съседите разчитат да имат добри такива с извънземните. Но като ни нападнат и подминат вашия блок, ще сте благодарни.
3. Състезание по кърлинг. Надали имат ледена пързалка, но камъни може да се плъзгат и по ламинат, намазан с олио. Да не си мислите, че комшията се прибра оня ден с 30 бутилки, защото е спекулант? Не, той е спортист!

4. Пренос на оръжия за Украйна. Русия не бива да забележи, за да не пусне ядрените бомби в сърденето си. Затова смелите ви съседи са се наели да тътрузят по плочките пратките с ракети Стингер и Джавелин, които да свалят руски хеликоптери и да громят танкове Т-72.

5. Размножаване на панди. Пандите са известни с фригидността си, но точно миризмата на съседите се оказва, че действа като феромон за тия мили мечоци. И им ги водят, за да оцелее биологичното богатство.

6. Снимка на реклама от началните 2000-години на безалкохолно със световни футболисти. Комшията е викнал Роналдиньо, Тиери Анри, Асен Букарев и Руд Ван Нистелрой да разцъкат техничарско мачле в хола му, за да му се допие захаросанко.

7. Биене на масло. Истинското масло се добива от истинско мляко с истински ръчен труд. Не може да вините хората, че искат да живеят здравословно. А това, че от кравата понамирисва, е защото сте свикнали на синтетични ароматизатори да ви промиват съзнанието.
8. Разговори с отвъдното. Съседката ви може би е медиум и може да контактува със задгробния свят, но често обитателите му са недочуващи, та се налага да вика.

9. Кьовеши извършва изненадващи арести. И комшиите празнуват. 

10. Проверка дали жилището е минирано. Как, ако не с чук и канго да провериш стените, тавана и пода дали нямат противопехотни мини.

Имате ли шумни съседи?

Избери отговор!
Край