10-те условия, които поставихме на Северна Македония, за да станат европейци

Nov 19, 2020     zhelyo     17525
Маските не са паднали, а само са се обърнали. Напрежението расте. Българската дипломация шлеви шамари на Северна Македония и спъването на европейския съюз за нашите братовчеди е тема №1 освен другите по-важни теми от деня.

Но дипломацията е сложно нещо, а вие имате нужда да шервате чели-недочели, да коментирате и да се правите на многознайковци. Ето накратко какво искаме от хората, отказали се от Ъ-то, за да ги поевропейчим.

1. МВРО са поставили най-важното условие - страната да се казва Югозападна България и да има флаг като този на снимката горе.
2. Лично Екатерина Захариева е поставила условието да стане мис Македония, за да има друг признак, по който хората да я отличават от Николина Ангелкова освен обърнатата маска.

3. Да спрат да си измислят безплатна история, а да вземем заедно да измислим нещо за пред Netflix и да ни дадат милиарди долари, за да го заснемем в сериал с много тегави псевдофилософски бавни диалози.

4. Като си свършим брега на морето, да ни дадат да вдигнем курорти около Охридското езеро.

5. Малко да си пипнат езика, че звучат като простаци и ще ни излагат по Европа, а ние там сме ги впечатлили с многознаещи ТИР-аджии, които са страхотни влогъри.

6. Да ни дадат нашия национален отбор да домакинства в Скопие, че стадионът е по-хубав, а и сигурно там ще събира повече публика.
7. Данаил Кирилов да може да си бъде премиер, без да носи грим и псевдонима Зоран Заев.

8. Обединение около тезата, че Цар Самуил е спечелил изборите в САЩ и Византия никога не е съществувала.

9. Двете страни да гласуват взаимно една за друга на Евровизия.

10. Бойко Борисов да има право да намери най-хубавата улица или път и да го представи като построен от него, нищо че няма да е.

Какво им пречи да ги спазят?

Избери отговор!
Край