10 срамни тайни на родния управленски елит

Oct 19, 2017     zhelyo     4894
Не!Новините не е клюкарско и жълто издание, но голяма част от родната аудитория е клюкарска и с азиатски произход, така че ни се налага да пускаме и щекотливи публикации.

Направете се, че изпитвате разочарование от факта, че сме разровили мръсното бельо на родния управленски елит и научете 10 пикантни тайни:

1. Бойко Борисов веднъж изпил 6 безалкохолни бири, без да знае, че са безалкохолни, и звънял на Меркел и Бареков да им пее Цеца.
2. Ахмед Доган имал развален биологичен часовник и страдал често от нощни напикавания през деня.

3. Корнелия Нинова дължи патоса в речите си на несподелени юношески чувства към жената, дето обявява новините по Корейската народна телевизия.

4. Цветан Цветанов се е провалил на кастинг за ролята на Ходор от Игра на тронове, тъй като не можал да запомни репликите за персонажа си.

5. Никнеймът на Валери Симеонов в icq е бил Shaquille O'Neal, а в mIRC - MuToMBo.

6. Георги Първанов дълго време смятал, че преводачите са на по-висока позиция йерархично от президента, тъй като знаели чужди езици и думата преводач според него значела "повече от водач".
7. Румен Радев говори бавно като мъдър старец, защото автоматично почва да танцува необуздано и с крайниците си да събаря неща наоколо, ако си забърза речта.

8. Ирина Бокова веднъж изяла дванайсет хотелски сапунчета, защото почнали да ѝ падат от пазвата, където се опитала да ги скрие и изнесе тайно.

9. Сотир Цацаров не признава, че си слага ежедневни дамски превръзки като стелки в обувките заради потенето на краката, а твърди, че имали ортопедични функции.

10. Иван Костов много обичал да се бие и инкогнито бил част от агитката на Локо Пловдив, охрана на дискотека в Созопол и участвал и от двете страни на боевете в Донбас.

Как ще повлияят на живота ви тези тайни?

Избери отговор!
Край