10 редукции на работната седмица, които ще направят живота по-ОК

Nov 7, 2019     zhelyo     7269
Видяхме японците в Майкрософт как работят 6 минути на седмица и жънат добруване и берекет. Време е да вземем такивата мерки, да ги побългарим и да успеем в собствена щастлива работна среда.

Ето мерки как да станем еко био щастливи кокошки:


1. Работната седмица да стане само два дни, докато си навакса всеки спрямо работния стаж пропуснатите 4-дневни работни седмици.
2. Пътуването до работа да се брои към работното време. За да ходим повече пеш.

3. Служебната поща да има лимит от общо 10 входящи и изходящи мейла. Като го стигнеш, си тръгваш, за да запазиш психическото си здраве.

4. Един ден в седмицата да пращаме на работа децата да ни отменят. Да се научат на занаят. 

5. При ретрограден Меркурий никакво работене. Може и да не влияе, ама човек да е сигурен, спокоен, да повишава продуктивността.

6. Два работни часа да са посветени официално за смешки в Интернет. А не като сега да му е леко гузно на човек.
7. В случай на конфликт с колега с него се редувате да работите през ден. Напрежението вреди на общата производителност.

8.  Ако някой кихне или се изкашля, работата се преустановява за 2 седмици. Че с тия вируси много си рискуваме здравето.

9. Училищните ваканции важат и за работещите. 2 месеца лятото да оставят децата по хипи инициативи ни обрича на гибел като общество.

10. Да се пенсионираме за по 2 години на всеки 5 години стаж. Няма да доживеем пенсия повечето. А и да доживеем, ще ни мързи да се израдваме.

Споделихте ли тия мерки или ще го подминете като нереалистипна купчина мечти?

Избери отговор!
Край