До седмица всяко предаване на БНТ ще има рейтингов реалити елемент

Jan 22, 2018     zhelyo     6106
БНТ - Българската национална телевизия ще има обновена програма, с която се цели медията да има най-сетне повече зрители, отколкото служители.

Идеята е всяко предаване да се сдобие с елементи от най-гледаните у нас формати - реалититата.

Това обяви генералният директор Константин Каменаров, докато програмният директор Емил Кошлуков вече снимаше епизод на обновеното предаване "Бразди" с название "Бразди & Сафари", в което стреля с пушки по активисти на Да, България.
Очаква се в "Иде нашенската музика" стадо непотребни хора от нашенския хайлайф да бъдат съдии и да замерят с камъни танцовите и музикалните изпълнения на повече от половината участващи.

Мерките за популяризиране на БНТ започнаха в края на миналата седмица, когато късносутрешното предаване "Денят започва с култура" бе направелно малко по-реалистично и преименувано на "Денят не винаги започва с чалга".

"БНТ към момента трудно може да се каже, че рефлектира истински родното общество. Трябва ни малко повече реализъм. Или реалитизъм. Даваме на Иван и Андрей да продуцират По света и у Фермата от тази пролет" - заяви Каменаров.

Очаква се във вечерното детско предаване Сънчо пък Педя човек - лакът брада ще трие лотарийни талони, облечен в бански като Борат.

Промени няма да има в Шоуто на Канала, което било един път.

Кое е по-важно?

Избери отговор!
Край