10 позабравени мерки, които трябва да се върнат веднага

Oct 21, 2020     zhelyo     10244
COVID-19 отново чука на нашите врати. Върнаха мярката с маските за навън, но няма какво да се лъжем - историята помни страхотни мерки, които трябва да се върнат. Да си припомним:

1. В парковете да може майки с татки да разхождат деца от 9 до 18 само в едната посока, но да могат да напускат парковете на определени затова КПП-та само с бележка от работодател..

2. В парковете може да се разхожна по едно и половина куче на домакинство от до 9 и след 18.
3. На пейки на слънце може да седят само хора, карали COVID-19 поне два пъти.

4. В магазин може да влизат до 40 души, освен ако не са излезли заедно от дискотека преди малко, за да си вземат по-евтини енергийни напитки преди дюнерите.

5. Между 8 и 10 срещу правителството може да протестират само хора на видима възраст над 60.

6. На събрания на висшия партийния актив с мъмрене на народа, че вярва как е наречена Цвета Караянчева в изтекъл запис, тя трябва да е поцинкована, преди да бъде награбена и цуната.

7. Арестуваните за разходка, която не е до магазин или аптека, трябва да спазват 2 метра социална дистанция в ареста, иначе ще бъдат бити като онова момче пред Министерски съвет, дето не се разбра дали са го били.
8. По време на всеки от 567-те извънредни дневни брифинги, говорещият и съответно излъчващ най-много аерозолни капчици във въздуха, трябва да си сваля маската под брадата.

9. Вентилите на 5G да бъдат пуснати на степен "5", че ще минават да отчитат.

10. Хората, които не вярват в коронавирус и са гледали Джуди Майковиц, преди ЦРУ да я свали от Интернет, ще бъдат изолирани в празните COVID-19 отделения, за да не издават истината за другите.

Къде ще сте за Нова година?

Избери отговор!
Край