10 обучения, с които да влезем в новия си начин на живот

May 7, 2020     zhelyo     4286
Миналата седмица по това време пуснаха парковете. Бяха минати обучения как да се ползват парковете и към момента на писане на този текст се обмислят още бъдещи облекчителни мерки, но всичко е предпоследно и е възможно нещо да се промени. Ето все пак какви обучения ни трябват.

1. Обучение по ресторант. Хората от толкова време вкъщи са забравили всякакъв етикет и ще трябва да се внимава как се държи нож и вилица.

2. Обучение по ходене на мач. Люпенето на семки от обща шепа е навик, който избледнява с всяка минута, а няма как да имаме стаден имунитет, ако нямаме изплюти шлюпки във врата.
3. Обучение по бира в градинка. Сега никой не пие бира навън и хората може да забравят от толкова стриктно спазване.

4. Учение по говор с човек, без да го питаш като в zoom дали се чувате и виждате.

5. Обучение по миене на ръце набързо чрез пеене само на "пий куме, пий" и дотам.

6. Обучение по ходене в офис и работа с нормални дрехи, а не по нещо, през което половината тестикулярен апарат е показал нос навън.

7. Учение по бъркане в нос. Не си пипаме лицето, не си пипаме лицето, не си пипаме лицето и то накрая като бръкнем, когато позволят, ще си раздерем лигавиците.
8. Обучение по ходене на училище, без да се пипа Анатоли от 9 "Г" клас, когато тази по география обяснява какво значи карстови образования.

9. Учение по копнеж да си стоим вкъщи и да не се виждаме с хора, че аман от досада.

10. Обучение по това да си гласуваме пак за същите политици.

Какво сте забравили?

Избери отговор!
Край