Борисов праща фирми за Сектор А на Герена, ще го съборят, за да го построят по техен начин

Feb 8, 2021     zhelyo     3585
ДЖИПИ ТРУПА - Премиерът Бойко Борисов отговори задочно на Наско Сираков за апела му държавата да помогне на финансово закъсалия Левски и да вземе да даде пари като на пловдивските Ботев и Локомотив.

"Ще дам, как нема да дам" - заяви министър-председателят, возейки за пореден път човек в неравностойно положение, заемащ поста заместник-министър.

Той поясни, че недовършеният Сектор А на стадион Виваком Герена вече е амортизиран, а и самият съсобственик на синия клуб споделил, че при дъжд навсякъде тече.
"Ще трябва ремонт на ремонта. Ние винаги сме доказвали, че нещо като се прави, трябва да се прави като хората. Не може компромиси. Говорѝ с неколко фирми да ударат едно рамо, да бутнат трибуната и да я дигнат как си требва" - повели Борисов към седящия в детско столче на задната седалка на джипката.

Премиерът не пропусна да изтъкне, че е може би най-големият левскар на планетата и затова лично щял да говори със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев да вдигне козирка на стадиона, за да няма ситуация с джиповете за гранична полиция.

Ще помогне ли Борисов на Левски?

Избери отговор!
Край