10 Не!Съвета как да бъдем успешен селяк на пътя

Sep 21, 2017     zhelyo     15868
Идва пореден дълъг уикенд, което в много от случаите води до пътуване. А пътуването у нас е на принципа "изяж или бъди изяден". Ясно е, че повечето участници в движението са адските селяни и за да оцелеете, трябва да се адаптирате в тази среда, а не да бъдете христим и възпитан планктон.

Ето как:

1. Правилото за предимство е много просто - по-скъпата кола минава както си иска, другите се съобразяват.
2. Ако жена е зад волана на кола, която може да купите, то може да ѝ се провикнете "патко заспала!". Ако кара кола, която не можете да купите, си затрайте, защото мъжът ѝ е по-голяма мутра от вас и не си струва да си губите времето с тая к***а.

3. "Коланите на задните седалки са за путьовци, г-н полицай. Ето ти 20 кинта да се съгласиш!"

4. Всяко пътуване започва от там, където сте спрели колата. Конвенционалните места са за слабаците, вие трябва да спирате там, където ви е най-удобно. А именно - етажната площадка пред входната врата на апартамента ви. Ако на съседите ви им пречи, нека да изхвърлят тогава старата ви пералня, която стои в ъгъла за всеки случай.

5. Ляв мигач на магистралата ви дава хитрото право да се движите само в лявата лента със 160 км/ч. Ако наближите някого, превключете къси-дълги. Бибитнете, ако не се отмести. Ако продължи да се инати, изпреварете отдясно и засечете възпитателно.

6. Знаете ли, че е по-лесно да караш върху една осева линия, вместо да следиш да си между две?
7. Климатикът е хитро нещо, но има своите минуси - конете на колата се измарят, а и при затворени джамове няма да се чуе колко силно звучи новият летен хит на Криско вътре.

8. Ако нещо някъде стане напечено, задължително сте полицай, пенсиониран военен или роднина на кмета. И не спорите за ситуацията, а заплашвате, че на ответната страна е са ше ѝ се стЪжни.

9. Когато е тъмно, трябва да се кара на дълги. Било заслепявало. Слънцето денем свети толкова по-мощно от едни фарове, ама смотаните мрънкат. Не им се връзвайте и покажете характер!

10. Съветите не важат съвсем в чужбина, там трябва да се снишаваме. Освен в Чечня, където трябва да си водим бележки от големците!

Ще се справите ли?

Избери отговор!
Край