10 Не!Ща, за които Путин също може да обвини Запада

Feb 23, 2023     zhelyo     3046
Руският държавен глава Владимир Путин може да е всякакъв, но за едно е прав - Западът в лицето на Иван Костов е виновен за много работи. Ето няколко допълнения към тезите му от онзи ден, с които няма как да не се съгласите, ако не искате 15 години в затвора за злепоставяне на руската армия. 

Западът стои зад:

1. Скандала между Пригожин и Шойгу. Готвачът на Путин е сглобил армия, готова да стигне на един дъх до Берлин или да завладее за два дни цяла Украйна. Но вътрешният саботаж с доставките на боеприпаси и техника и спирането на достъпа до евтини затворници от страна на руското военно министерство от страна на Шойгу секна инерцията на частната армия Вагнер, кръстена на любимата поп-фолк формация на известен човек с един тестис. Как е виновен Западът за този наглед вътрешен конфликт? Глези участниците в Сървайвър и се отнася с прекомерно уважение към личността и живота им, което влияе на съвестта на двамата.
2. Използването на нанотехнологии и компютърна графика за създаване на паралелен свят, в който Русия е посмешище. Убедително изглеждащата фалшификация е лесна за разкриване и само някой глупав човек би се вързал, че най-голямата държава в света не е на сантиметри от победата.

3. Западът подучва чеченските войници да висят в TikTok и Tinder по цял ден. Вярно е, че TikTok е китайски, но той е изобретен, за да затъпява западняците, които като зараза го превърнаха в световен хит. За Tinder проблемът е, че се позволяват профили на по-привлекателни от козичка опции.

4. Създаване на ГМО Путин, който трепери и говори измислици. Клонирането на хора не е от днеска, отворете и вижте Интернет. Какво се смееш, лигльо. Прочети и после говори, на толкова места го пише, защо да си измислят, даже има източници. Соросоид.

5. Глобалното затопляне. Западът иска да отслаби руския народ с повишени температури. Както знаем, от горещините се ожаднява, а руснаците не пият вода, защото водата е гей-водка. Но дори руският организъм не винаги може да смогне с функцията на черното дробче, когато една жажда е утолена прекалено бързо и с едри глътки.

6. Подмяна на руския Москвич с китайски ментета. Западът загуби автентичните си производства през последните десетилетия и разчита на технологични имитации, сделани в Китай. Сега новият Москвич по същият начин всъщност е мейд ин чайна и нищо в него не е руско, което означава и загуба на работни места.
7. В биохимична лаборатория Западът е модифицирал бисквитеното чудовище от улица Сезам. Създанието от детското предаване е пуснато в Украйна, но вместо курабийки, вече хруска танкове, камиони, БТР-и и солнцепеци. Алергично е към трактори.

8. Връщане на времето. Западът с технологиите си в ЦЕРН е изградил ураган от времепространство, който забързва времето напред, така че да изглежда, че вече руската военнна операция е загубила способност за мащабни офанзиви и е обречена на провал, с което се цели деморализиране на въоръжените сили, обществото и дори на Медведев да му се отпие.

9. Санкциите са направили руснаците по-богати и разглезени. Много хубаво не е на хубаво и Западът трябва да спре санкциите, но защото руснаците прекалено добруват, което е хубаво в момента, но ги възпитава в мързел и лигавщини.

10. Западът стои зад елиминирането на руската монархия и последвалите десетилетия на човеконенавистен режим, белязал руснаците и близките им народи до днес. Lend-lease по време на Втората Световна война бетонира Сталин начело на СССР, не е трудно да се сетите.

Кой е Западът?

Избери отговор!
Край