10 Не!Ща, с които да предпазим учениците от опасности

Sep 14, 2023     zhelyo     2212
Учебната година започва. Децата ни досаждаха вкъщи няколко месеца, но стискахме зъби и си казвахме, че поне не са в училище да пушат, пият енергични напитки и шмъркат тебешир. Някои дори поработиха през ваканцията, събирайки витамин D на слънце. Но ето, че трябва да ги върнем на образователната система и всичките опасности, които крие тя и пътят до нея.


1. Тик-ток рамка, от която да преподават учителите. Децата ще изпаднат в абстиненция, ако повече от 20 минути не гледат дисплеи и клипчета по 17 секунди. Нека учителите се съобразяват и преподават от изрязана тик-ток рамка с възможност децата да цъкат сърце.

2. Електрически нашийници с детектори за консумиране на храна с Е-та, високо съдържание на захар или трансмазнини. Децата ядат боклуци, ако бъдат без надзор. Не можем да разчитаме в магазинчето до училище да не им ги продават, защото ако откажат, децата ще им изкупят цигарите от нерви.
3. Дронове, които да летят над всяко дете, докато е навън, като излъчват видеоданни за това как върви, с кого говори и да има възможност родителят да стреля, така че да пази рожбата си. 

4. Да им нахвърляме стари автомобилни гуми. Щом руснаците пазят с този прийом бомбардировачите си, значи става и за нашите рожби.

5. Никотинови лепенки на челото. Не, няма да откажат цигарите с лепенки, почти никой не успява. Но ако на лепенката пише "С обич, мама <3", никой от лошата компания няма да викне отрочето ви зад трафопоста да пуши и да слуша чалга от високоговорител на телефон.

6. Да се напръскат училищата и дворовете им от самолети със светена вода срещу джендър идеология.

7. Да се изградят гигантски чадъри над училищата и дворовете им за протекции от кемтрейлс от самолетите.
8. Облеклото от и до училище да е няколко пласта bubble фолио/аеропласт. Ако ги бутне някой велосипедист, тротинетлия или автоджигит, има шанс да останат цели. Задължително каски, бронежилетки и рицарски щитове.

9. Адвокат. Децата често говорят прекалено прямо и не подбират думите си с такт, което може да доведе до обида. Ако детето Ви има адвокат до себе си, ще може да предотврати възможността да обиди другите, а и да се възползва, ако то бъде обидено, така че да получи обезщетение и да канселира противниковото съучениче.

10. Да ги държим вкъщи и да им преподаваме само нещата, които на нас ни се струват верни и важни. Няма какво да им се случи тогава на децата.

Как пазите детето си?

Избери отговор!
Край