10 Не!Мерки, които може да направят изолацията дори по-натопорчена

Apr 1, 2020     zhelyo     12522
Мислите си, че ограниченията може да бъдат само това? Е, както се пее в най-страхотния откъм текст химн, този на Шотландия - помислете отново. 

Не!Новините подаряват тези идеи за нови мерки, които да ограничат заразяваемостта с Covid-19, така че да не се проточи до версия Covid-23. Защо го правим? Садизъм? Загриженост за публичното здраве? Или просто си чешем егото, като пак предричаме какво ще стане, за да пуснем линка към тоя текст пак след няколко дни да кажем, че сме ви казали. 

1. След всяко излизане до работа, аптека, магазин, разхождане на куче или хвърляне на боклук, излязлото лице да прекара 4 седмици карантина в барокамера.
2. Сух режим. Доказано е, че заради алкохол хората се целуват с 78% повече, а целуването трябва да се ограничи. Освен ако то не е по дупето на властимащите.

3. От 8:30 до 10:30 в порнхъб премиюм съдържанието е само порна с баби, дядовци и хора със задух.

4. Декларацията за пътуване да включва ребус, судоку, изчисляване на числото π до 180-ия знак след запетаята и парола - моминското име на бабата на майка ти по дядова ти линия.

5. Публичен регистър да следи кой у кого ходи на гости. Това ще спаси и редица бракове, защото изневерите поне ще са ясни.

6. Служители на МВР, НАП и Армията под прикритие, които да те привикват за бира в парка и ако се вържеш - глоба.
7. Про-правителствени вербални шпакловчици и лакеи да получат пушки и да стрелят по-хората, за да помогнат на стабилността.

8. Да се пускат гладни питбули по хора, които тичат в парка, без да са придружени от куче.

9. По един във вагон в метрото. Вагоните се резервират поименно на предния ден.

10. Задължително ходене на църква, но в никакъв случай да се усеща като изолирана разходка.

Ще го оцелеем ли това?

Избери отговор!
Край