10 начина да ни пуснат в Шенген

Sep 28, 2023     zhelyo     2750
Влизането в Шенген е прироритет №1 на този текст и до изчитането му би трябвало да се случи. Такива страхотни и отново безплатни идеи ще пренесат държавата ни в Шенгенското пространство или в още по-добрия случай - то ще се бута за членство в нашата страна. 

Ето, без повече увъртания, точно какво може да направим, за да ги надцакаме шенгенците:

1. Да канселираме Австрия и Нидерландия. Примерно Вежди Рашидов да си припомни как преди 20-ина години са го пипали и са го карали да прави неща. За по-достоверно може да каже "Едната още се наричаше Холандия" и да ги канселираме. Австрия и Нидерландия ще ги изхвърлят от Шенген и от Нетфликс.
2.  Да поверим границите си на зърнарите. Ако със същия плам, с който спират украинската реколта, спират и трафика на хора и хероина, значи у шенгенкини няма да има от какво повече да се тревожат. 

3. Заплаха да преименуваме Австрия на Южна Германия, а Нидерландия - Горни Студентски град. И ние може да играем мръсно и да натискаме с дипломатически пинизи, даже имаме медиите, които да им наложат новите имена по-бързо, отколкото цивилизацията ще почне да вика Бхарат на Индия.

4. Да се откажем от Шенген публично. "Ми ние никога не сме искали в Шенген, дръжте си го за вас". Обърната психология, която мигом ще ги накара да кажат, "не, не, ето Шенген, ние само ви тествахме, всичко шест."

5. Да покажем, че при нас вече няма да влизат руснаци с "медицински" визи, които да дърпат политически конци, докато уж се лекуват в софийски болници, като сложим на границата си наемници от Вагнер, все още лоялни на Пригожин. 

6. Да делим контрабандата с другите шенгенски държави. Сигурно това искат, да цоцат и те от Капитан Андреево. Сега е моментът да проявим великодушие и да каним шенгенчани с митничарите след смяна в някоя чалготека да отхлабят малко коланите.
7. Да регистрираме Шенген копърка. Като СК Супершанс такси. Например да се казва Щенген примерно и да набутваме чужденците, така че да е прекалено късно и скъпо за тях, когато се усетят.

8. Да се предадем на Гърция и да се признаем за нейна територия. Това автоматично ни вкарва в Шенген и не може да се отмени от българоскептиците.

9. Да поканим всичките 400 милиона жители на Шенгенското пространство да друснем най-масовото хоро, да ядем кебапче на пилона в Рожен и да им покажем, че сме хубави хора и сме на тая земя, за да се веселим дружно, а не да им правим проблеми, както те си мислят.

10. Вижте в новия брой на Прас-Прес.

Дали и кога ще го влезем?

Избери отговор!
Край