Нова платежна система в столичното метро - едно благодаря вместо билет

Sep 30, 2020     dido     5982
ЛОМИНТЕРН - По време на разпалена реч в Лом Цвета Караянчева обяви въвеждането на нова система за разплащане в софийското метро - пътуващите вече могат да избират между плащане в брой, с карта или с благодарност към премиера Бойко Борисов.

Председателят на НС поясни, че на автоматите за билети в метрото се инсталират микрофони, в който пътници могат да прошепнат едно искрено “Благодаря ти, Бойко”. 

За неблагодарните граждани остава опцията за традиционно плащане на билет, който вече струва 26 лв. Според Караянчева, целта на увеличението е премиерът да си възстанови сумата за построяването на метрото, извадена от собственото му чекмедже.
Очаква се и замяна на пътните винетки с нови тол будки, където шофьорите могат да излязат от колата и да се поклонят признателно, вместо да плащат такса.

Караянчева също обяви новия лозунг на ГЕРБ - “ПКП: Пътища, Коли, Перони”. Платформата на партията включва, освен нови магистрали и отсечки на метрото, личен подарък от премиера за всеки благодарен гражданин - кола нов внос, реални километри. Речта на Караянчева приключи под бурни аплодисменти и скандиране “ПЕ-КА-ПЕ! ПЕ-КА-ПЕ!”.

Харесва ли ви новия лозунг на ГЕРБ?

Избери отговор!
Край