От последните минути: Местят студентския празник от Банско в Zoom

Dec 8, 2020     Баш Боянина     6447
ИЗ ПРОТИВОЕДПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ЕДИН НАРОД - Тази сутрин на брифинг чичковци обявиха заповед, според която купонът няма да започне в София и да приключи в Банско, а все така ще си бъде в Дупница.

Съмнителни травел агенции моментално се адаптираха към приетите промени и обявиха, че вече са подготвили известни диджеи и знайни певици за частните парти чатове, като очаквали голям наплив от студенти от България, както и наши деца в Немция, Испания да доведат другарче на инак културната събиранка.

"Затворените дискотеки, а сега вече и къщи за гости за 8-и декември не се приеха добре от местните младежи и младежки. Ние ще се постараем никой да не остане извън виртуалните червени кадифени въженца на Светият Осми", коментира младежки облечен 40-годишен мъж, който от 20 години не пропуска да заведе студенти тук или да попипне студентки там.
"Дори сме организирали меню, което ще се изрази в шарени емоджиконки, изобразяващи най-екзотични видове храни и напитки, 'щото нали."

Собствениците на къщи за гости не останаха длъжни на кръвните си братовчеди и ГЕРБ-лели в Народното събрание, като обявиха, че от днес стават собственици на вилите не само на хартия.

Кои празнуват студентския празник най-силно?

Избери отговор!
Край