Нацията се отдава на последни дни на злоба, преди показно да се отдаде на смирение за голям християнски празник

Apr 13, 2017     zhelyo     5130
НАВРЕД - Нацията се отдава на последни дни на злоба, преди да дойдат празниците, изискващи всеки да апелира другите към смирение и християнски ценности заради светлия празник.


Хапливи подмятания, заяждане, псувни и дребни форми на комбинация от цигански шамари и карате струят в отношенията из страната, а хора с пяна на уста се стараят да уважат майките на други хора с пяна на уста.


"Трябва да го изкарам от системата си, така че по време на празника, ако ме снимат от телевизора, да изглеждам лежерно и да пожелая повече смирение, по-малко омразя и негативизъм" - сподели леля, бързаща да обиколи целия фейсбук и да напише на всички, че са грозни тъпаци.
Жител на голям град пък цял ден обикаляше улици и булеварди натиснал наполовина клаксона, а с другата си половина псуващ през джама другите участници в движението.


"Идва денят, в който всички трябва да следваме заветът на Исус, но преди това не пречи да си поживеем както си можем" - сподели той, преди да напсува на глас Общината до 9-то коляно, че пак са зейнали едни дупки по асфалта.


zhelyo

Готвите ли се за еднодневно смирение?

Избери отговор!
Край