Днес възрастни жени масово ще подквасват кърмата си в столичен мол

Mar 31, 2015     zhelyo     6175
СОФИЯ - Днес жени над 45 в знак на съпричастност с кърмещите майки масово ще подквасят собственото си мляко в столичен мол, който няма да споменем, защото сме типичните медийни подлизурковци, които чакат някой мол да кихне 200 лева за банер и не искаме да ни се сърдят.


Дамите ще забъркат кисело мляко, катък, а по-зрелите от тях ще предоставят извара, а може би и горгонзола, за да сложат точка на лакталния спор, разтърсил обществеността през последните дни.


Ценители на мандраджийското дело пък ще присъстват на парформанса, за да могат да пробват продукция "от извора" и същевременно да се заявят в подкрепа на изключително важната тема, породена от факта, че някои охранители в молове са дебили с кастрирана душевност също както и моловите собственици.
Моловете, които продължаваме да не назоваваме с надеждата да налеят пари за банери и промоционални материали за потници и сандали за идния сезон, пък обявиха, че вече са по-толерантни и почти сигурно няма да издевателстват над хора с психични проблеми.


zhelyo

Който кърми...

Избери отговор!
Край