До вторник партиите сключват сделки кои анонимни олигофрени да напълнят Парламента

Aug 29, 2014     zhelyo     4991
ЦИК - Централната избирателна комисия припомни до партиите, че очаква изборните им листи до вторник, 02.09.2014 г., което значи, че политическите формации имат само 4 дни, за да сключат необходимите сделки за лансиране на анонимни олигофрени в следващия парламент.


Както е известно, около 85.7% от 240-те депутати представляват пасмина от хора с празни погледи, които няма какво друго да бъдат освен народни представители, а са сложени в партийните групи заради някакви сделки, услуги, пари или други такива контра-престижни причини.


Синове на кметове, нефелни участници в достолепни ловни дружинки, съпруги на бизнесмени, изсичащи гори както и напикаващи се бивши финансови министри предстои да бъдат регистрирани като кандидати за участие в разпределението на следващите властови порциони.
В последните няколко Народни събрания се наблюдава засилване на тенденцията да се лансират безлични тулупи с умствения капацитет на шокирана от заглавие в информационна агенция скарида, като тяхната анонимност се счупва при някой по-мащабен гаф или когато договорката за тяхното място в партията се разтури.


Разбира се, не е изключено и анонимни дебили да бъдат включени в партийните листи и без чак толкова користни мотиви, само защото са послушковци без собствено мнение.


zhelyo

 

Обичате ли ги такива?

Избери отговор!
Край