Референдумът на Шотландия ще се проведе с извънредните парламентарни избори у нас

May 14, 2021     zhelyo     4752
ЕДИНБЪРА - Шотландският първи министър Никола Стърджън се срещна с ЦИК, за да уточни дали да се гласува с отделна бюлетина или въпросът да бъде дописан в интегралната с българските партии.

Очаква се допитването дали Шотландия да напусне Великобритания, за да може да се завърне обратно в Европейския съюз, да покачи интереса към родните избори, защото българите обичали да дават акъл на другите народи как да живеят.

"Ние сме съгласни България да проведе този референдум, за да избегнем спънки от Британското правителство и Нейно величество кралица Елизабет Две, които твърдят, че тоя референдум вече сме го провеждали. Да, така е, но по друг начин - както Шкумбата разказва вицове" - обяви Стърджън, чието фамилно име значи есетра.
Предвижда се осведомителната кампания сред българите по въпроса с шотландската независимост да бъде сведен до две излъчвания на Смело сърце по телевизора.

"Сладък е споменът от времената, когато източноевропейци ни вършеха мръсната работа" - отпи шеста бира за деня шотландец, докато си панираше килограм масло.

Подкрепяте ли отделянето на Шотландия от Великобритания в независима суверенна държава?

Избери отговор!
Край