Врачка възстановява откраднатото тефтерче на Златанов

Nov 12, 2014     zhelyo     4547
ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА МВР - Откраднатото от колата на вещо лице тефтерче на Филип Златанов, в което пише инициали на хора, които отрекоха впоследствие да се казват така, ще бъде възстановено с помощта на полицейска врачка.


Тефтерчето на бившия председател на Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов е било откраднато от колата на вещото лице, ангажирано с повторната експертиза на записите в него, а врачка ще се опита да възстанови съдържанието му, ползвайки остатъчното енергийно поле на всеки предмет.


"Не, няма да може да ползваме възстановките в съда, но не пречи да ги публикуваме в наши медии" - споделиха хора от съдебната система, чисти като сълза, докато не дойде момент някой да си измие ръцете с тях.
Заедно с тефтерчето, в което се смята, че с инициали са посочени хора от властта и дава доказателства за десетки манипулирани преписки по сигнали за конфликт на интереси, са откраднати и други документи по делото, които също ще бъдат възстановени.


На първа инстанция Филип Златанов беше осъден на 3.5 години затвор, но те също бяха откраднати и ги няма.

zhelyo

ИФ?

Избери отговор!
Край