Петър Волгин поема Тополовград, докато кметът се бори за мир в Крим

Mar 14, 2014     zhelyo     5921
Ефирният борец против плурализма Петър Волгин ще бъде за известно време и.д. кмет на Тополовград. Това съобщи титулярният градоначалник Божин Божинов, който заминава за Крим да брани българите от опасните повеи на европейска демокрация.

 
Само на Волгин имам доверие. Предадох му символично ключа на града и т.нар. „ядрено куфарче”, но той е скромен и пожела само един ВЕФ и ключа за покрива на кметството. Искал да монтира там радиопредавател и аз се съгласих. Нека излъчва своята „Деконструкция” от моя кабинет. За района на Тополовград името на това предаване е особено подходящо” – заяви Божинов на специална пресконференция.

 
На въпроса на смутени репортерки от столични медии какво е това ядрено куфарче, кметът снизходително обясни, че всеки управленец от подобен мащаб има куфарче с „ядрено” гориво от местния ракиен казан. Той допълни, че е готов да се раздели с огромно количество от това гориво, само и само да бъде приет на частна среща от новия главен прокурор на Крим Наталия Поклонская.
 
Според медийни анализатори Петър Волгин е приел поста не толкова от тщеславие, колкото от желание да се освободи поне временно от зоркото ухо на СЕМ, настояващ за плурализъм в ефира. Говори се, че радиоводещият ще насочи антената на покрива на кметството така, че тя да излъчва към цяла България без Софийска област. И без това феновете на предаването му били най-вече от провинцията.

 
Междувременно правителството одобри великденски подарък за всички пенсионери в Тополовград – джиесем с радио и слушалки, а Бареков заяви пред свои симпатизанти, че нощем плаче неудържимо за българите в Украйна.


Vasko Bog
 
 

Какви ще са отношенията ни с Русия, след като им освободим Крим и станем квит?

Избери отговор!
Край