Волен: България на три морета! Тази година съм бил само на две

Dec 12, 2013     zhelyo     6758
След като Волен Сидеров бе обвинен, че се припича в Куба, докато се гласува бюджетът на държавата за идния съсезателен полусезон, лидерът на Атака съжали, че тази година е бил само на две морета.


"България на три морета! За жалост, тази година успях да отида само на две морета" - припомни беловласият политик, напомняйки факта, че прекара лятото, крещейки на касиерките в офисите на бившата си телевизия СКАТ.


Той обясни, че не разбира критиките за ваканцуването, което групата депутати са направили в братска Куба, но приема демократичното право на всеки да изразява мнения и да поставя високи изисквания към народните представители.
Известният вече като Чики-рики Че Гевара крайносреден политик все пак обяви, че до края на годината има почти 3 седмици, така че що пък да не направи едни Малдиви или да провери дали Хаваите страдат прекалено от американския колониализъм.


Същевременно стана ясно, че Деница Гаджева е попаднла в Атака от квотата на зрителите на СКАТ, които звънят в ефир, без да си намалят телевизора.


zhelyo

На колко морета бяхте тая година?

Избери отговор!
Край