Водата наистина е чудотворна, вече трети ден Борисов мирише на изкъпано!

Aug 5, 2015     zhelyo     5001
ПРЕМИЕРСКОТО ОГЛЕДАЛО НА КОЗИРЕВ - Премиерът Борисов днес отново бе във великолепно състояние на духа и епидермиса, като обяви, че водата, с която Божидар Димитров му изми кирта от врата, наистина е чудотворна.


"Ето, изми ме в понеделник, а днеска е сряда. И още мириша на къпано!" - радостен бе Борисов, който днес ще трича кучета за здравето на цялата нация, вместо да се занимава с реформа в здравеопазването.


Както е известно, през 2015 година министър-председателят на България създава новини, след като открива междуградско кръстовище, в което може да отидеш само надясно, и след това дава на човек, наричан професор нашега, да му измие лицето и ушите.
Премиерът се радва на хигиеничната трайност на водата край Плиска, тъй като програмата му е много заета - очаква се днес да открие паметник на Тодор Живков, който дори има вероятност чудотворно да се разплаче, но не от тъга, а от гордост, твърдят неподозиращите нищо скулптори на монумента.


Суеверният министър-председател лично ще отстреля заек, чиято лапичка да добави към червения конец, вързан на лявата му китка, а после ще открие нов пътен възел, тротоар, чешма или кравешко лайно, стига кравата да е яла трева, окосена по европроект.


zhelyo
Край