Радев спира Борисов за премиерския пост с нов закон и пелмени

Apr 13, 2017     zhelyo     6187
ДОНДУКОВ 1+2 - Президентът Румен Радев ще спре Бойко Борисов от наглед неизбежната му коронация като премиер за трети път.


Държавният глава и подопечният му служебен кабинет начело с Елмо от Улица "Сезам" са създали указ, според който премиер на страната може да бъде само човек, който през последните 12 месеца е вечерял всеки ден пелмени от Берьозка.


"Очевидно е, че Борисов се храни с кюфтета. Ако се вгледате в зъбите му, ще видите винаги да стърчи магданоз от пържените кюфтета и сутрин, като гостува по телевизора, все изглежда така, сякаш с езика иска да отстрани ситен лук. Сигурно ще е недоволен от нашия нов указ, но ще помрънка малко и както винаги - ще се сниши" - споделя шефът на кабинета на президента Иво Христов, който се различава от другия Иво Христов по това, че е с 3% по-малко песимист и не спи през ден в студиото на Цветанка Ризова.
ГЕРБ и Обеднените патриоти изпаднаха в потрес, тъй като се оказа, че единственият сред тях, ял пелмени ежедневно през последната година, е Волен Сидеров, на когото Русия платила за про-руското му позициониране в периода 2014-2016 именно в пелмени, а след края на договора му пелмените били пренасочени към Корнелия Нинова, която Радев уж лансирал за министър-председател.


Българският Хелзинкски комитет се видя в чудо, тъй като става дума за очевидна дискриминация, но пък от организацията в момента са личното НСО на директора на Лудогорец Ангел Петричев.


zhelyo

Какви законодателни инициативи да предприеме ударно президентът?

Избери отговор!
Край