Вигенин: Да бъдем реалисти, ще спасим българския лев, ако изобразим Румен Гечев на всички банкноти!

Nov 8, 2022     zhelyo     2500
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - БСП е в защита на хартията, независимо дали става дума за бюлетини, левове или изпълнение на доставки на оръжия, които на хартия са за Полша, но иначе сещате се за къде са. 

Това обяви Кристиян Вигенин с надежда, че ще го поканят да чете аудиокниги или друга истинска работа, защото вече остарява и цял живот в БСП буквално не си е работа.

"Tова, което виждаме в момента, продължава вече повече от 25 години е път към нищото, наникъде. Нали не вярвате, че като не въведем еврото, левът ще бъде спасен. Та той е скачен с еврото, както беше с дойче марката. Костов подмени левовете, не си мислете, че са истински. Да бъдем реалисти, не вярвам" - призна той.
Според него единственият начин е да се върнат истинските левове от времето, когато настоящият депутат от БСП Румен Гечев бе вицепремиер по икономическото развитие по времето на Жан Виденов.

"Проф. Економов, както е известен сред почитателите му, е доказал, че милее за българския лев. И нима някой ще отрече, че по негово време в обращение имаше най-много левове от всякога? Трябва да върнем славата на българския лев, затова предлагам да отпечатаме нови пари, които да раздадем на народа. И нека всеки лев носи лика на нашия икономически гений Румен Гечев", категоричен бе Вигенин.
 

Защо не си напечатаме нови пари, за да станем по-богати?

Избери отговор!
Край