Политиците наеха врачка да пита духа на Васил Левски дали е от ГЕРБ или от Румен Радев

Feb 21, 2020     zhelyo     12008
ДОНДУКОВ ½ - Изключително възпитаната и изтъкана от чувства за доблест, висок морал и тачеща историческите ценности на родината политическа класа измисли страхотен начин да разреши възникнал спор.

Както е известно, ГЕРБ и президента Румен Радев се обвиниха кой е по-по-най по отношение на Васил Левски, кой е казал "честит празник" и кой си е правил ухилено селфи.

"Тази важна тема, в която съвсем културно и смислено спорим кой е по-голям кретен, кичещ се с национални символи и позиращ като смирен пред паметта на Апостола патриот, решението може да даде само врачка. Нека използваме медиум, който да пита лично духа на Дякона как стоят нещата" - предложи председателят на парламента Цвета Караянчева.
Президентът се съгласи на предложението, допълвайки че врачките се ползват за политически консултации постоянно и със сигурност са супер.

При контакт с Левски ще бъде попитан още дали да приемем еврото, да пазим ли семейните ценности или всички да си сменим половете, дали би бил от Левски (София) или пък от неговия приятел Ботев (Пловдив) и евентуално да участва в Черешката на тортата, ако не е зает.

Пука ли им за Левски всъщност?

Избери отговор!
Край