Валери Симеонов ще разхожда с хеликоптер скептици да им покаже, че Валът е здрав, ще спаси Вестерос

Aug 29, 2017     zhelyo     5544
ТУИТЪР, РАЗБИРА СЕ - Вицепремиерът Валери Симеонов, който наскоро организира оглед на оградата с границата с Турция, се закани да направи същото с Вала от лед, който брани северен Вестерос.


Съпредседателят на коалиция Обединени патриоти покани всички скептици, вярващи че зомби-дракон е нападнал зданието, да обиколят с него и военен хеликоптер района, за да видят, че всичко е наред.


Поканата на Симеонов идва минути, след като БСП дадоха поддръжката на Вала на Сотир Цацаров с обвинението, че стената от лед е занемарена от години, а властимащите са източвали средства от нея.
"Партията Столетница е управлявала през голяма част от последните десетилетия и не направи нищо за Нощната стража. Лицемерно сега прехвърлят проблема на нас, на които се присмиваха, че искаме да санираме Вала за 3 милиарда лева на квадратен сантиметър" - заявиха от ГЕРБ.


От ДПС пък запазиха мълчание и с надежда зачакаха гранични полицаи, таксиметрови шофьори и батки да организират келепир, превозвайки бели бродници на юг.


Същевременно будното общество на България отрази ситуацията във Facebook и Twitter с едни от най-духовитите статуси и колажи от времето на протестите срещу Орешарски насам.


Медиите в страната предадоха темата свободно, честно, обективно и спазвайки високи нива на журналистическа етика, а Не!Новините по темата бяха шернати дори от хора, наскоро разочаровали се, че медия №37 се е присмяла на нещо, което смятат за важно и така са били обидени, разочаровани и хич не им е било смешно, защото с това шега не бива.

Кой е виновен за състоянието на Вала?

Избери отговор!
Край