Управляващите копират Китай за коронамерките, налагат карантина на опозицията, за да имат мнозинство

Jul 28, 2022     zhelyo     1899
ТРЕТИЯТ МАНДАТ - Управляващите измислиха формулата на новото управление и все пак ще пробват да се сдобият с математическото мнозинство в Народното събрание. Тези, които не подкрепят новото правителство, ще се окажат контактни на коронавирусни преносители.

Правителството в оставка обяви, че ще копира китайската политика за нулев COVID, предвиждаща масови тествания, принудителни карантини в отделни лагери и няколкомесечни локдауни без никакво излизане от дома.

Електронни сертификати за ваксина и валиден тест в поседните 48 часа пък ще бъдат изисквани, ако все пак може да се излиза от дома, като всеки ще бъде следен и ще има различен достъп спрямо това откъде идва и каква е статистиката там.
"В Китай наскоро имаше протести заради едни банки. Не сте чули нищо. Това е така, защото протестиращите много рязко се оказаха заразени с коронавирус и сертификатите им светнаха в червено. Ако ограничим опозицията и по този начин намалим кворума, ще имаме ново правителство" - радостни са преговарящите за нов кабинет.

Както е известно, вчера БСП обяви, че ще върне мандата, но явно ще пробват един последен, наистина последен път да формират ново мнозинство, след като старото се срина заради Македонияяяя и Капитан Андреево.

Е може ли такова нещо?

Избери отговор!
Край