Управляващата не!коалиция преговаря кой да наследи Нотариуса на живо в Черешката на тортата

Feb 6, 2024     zhelyo     1266
ПО НОВА - След ротацията на Осемте джуджета с Клуб SS следващата стъпка в разпределянето на правосъдния порцион няма да се случи по заведенията.

Лидерите на управляващата сглобка ще се съберат в специален епизод на Черешката на тортата, за да решат кой да наследи Мартин Божанов Нотариуса, поел преди това ротацията от Пепи Еврото.

Наследникът на неформален ръководител на съд и прокуратура пък ще бъде избран на коалиционен съвет с участието на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС-Пеевски за първи път на живо пред очите на цяла България.
"Европейските партньори оцениха, че прозрачността е начинът да изсветлим процесите в правосъдието и да излъчим следващия човек за подкупване, изнудване, оказване на натиск, организиране на медийни кампании и контрапротести за и срещу магистрати по телевизора. Не повече на сянка, не повече в ексклузивни заведения, не повече с пращане на подставени лица" - горд е кукловод зад управляващото мнозинство, обещал да се появи в епизода като статист при шопинга на тикви за десертния тиквеник.

По този начин се отваря нова страница във връзката между политици, сенчести кадри и правосъдна система, по-близка до народа и начините му за развлечение.

Решава ли се проблемът така?

Избери отговор!
Край