Без убити и ранени при сериозен спор снощи в София

Nov 12, 2014     zhelyo     5322
СОФИЯ - Снощи около полунощ в столичния квартал Красно село се е разразил ожесточен спор на глупава тема между трима мъже на възраст между 28 и 37 години, завършил без ожесточен бой, ранени и смърт.


Въпреки препирнята, минала няколко пъти необходимите за добро чуване децибели, тримата не са си посегнали, нито един от тях не е извадил нож, пистолет или ракетна установка, както и не са ангажирани полицаи, дознатели, съдебни лекари и хора, които да чегъртат труп от паважа.


След края на спора и без ясен победител от него, мъжете се разделили и отишли по домовете си, от където няма сигнали да са малтретирали жените си, а съседите не са чули ужасяващи писъци, за които да не сигнализират своевременно, а да изчакат на сутринта телевизионните екипи, на които да разкажат това.
Напоследък всеки спор за паркомясто, спортната форма на футболен отбор, собствеността над три лева или буркан чушки, се превъжда в кръвопролитие, което прави новината сензационна, коментират хора, които си измислихме, за да им припишем собствения си коментар, както правим долнопробните медии.


Днес все пак се очаква някакво ново убийство, издевателство или друга смразяваща кръвта проява на контра-хуманизъм, от която да последва изводът, че хората били оскотяли.


zhelyo

Защо не са се избили?

Избери отговор!
Край