Цецка Цачева: Путин стои зад исканията за съдебна реформа, няма да се дам!

May 23, 2017     zhelyo     5143
ПРОЗАПАДНА ПОЗИЦИЯ - Министърът на правосъдието, но без ресор правосъдната реформа, който е на друг министър, защото така, Цецка Цачева за пореден път се опълчи на геополитическите мераци на Владимир Путин.


Бившата председателка на Народното събрание обяви пропагандираната нашироко реформа в правосъдието и в частност прокуратурата за хибридна война.


"И дете може да види, че зад така генерирания в общественото пространство шум седи Русия. ЦУМ-гейт, Яневагейт, сега Ясен Тодоров се срещнал с уважаван бизнесмен и отново скандал. Съзирам дългата ръка на Русия и нема да го позволЪ!" - споделя Цачева, която по време на балотажа за президентския вот срещу Румен Радев се изтъкна като последния бастион на евроатлантизма у нас.
Тя споделя плановете си да звънне по телефона на Путин, за да му каже да спре да провокира и сее разделение сред българите.


"Намесата на Москва в българското правосъдие ще спре. Мога да ви го гарантирам. Свобода за Сотир Цацаров, този красив по своему човек! Тишина и сговор във Висшия съдебен съвет! Хайл Хитлер!" - развълнува се коалиционно Цецка Цачева, след което отиде да я похвалят в прозападните медии на противостоящите на хибридните медийни войни издания на Пеевски.


zhelyo

Ще ни спаси ли Цеца Цачева от хибрида?

Избери отговор!
Край