Цацаров: Да, имам резервно бельо и четка за зъби в ЦУМ, това е нормално!

May 4, 2017     zhelyo     4048
ЦАЦАРОВ УНИВЕРСАЛЕН МАГАЗИН - Главният прокурор Сотир Цацаров призна, че има резервно чисто бельо и лична четка за зъби в ЦУМ, тъй като понякога му се налагало да се позастоява там.


"Г-н Гергов ми е осигурил условията да се чувствам като повече от гост в ЦУМ, не виждам нищо лошо. Той е предприемач, партиец, но преди всичко гостоприемен приятел!" - заяви Цацаров.


Обвинител №1 не разбира кое е скандалното в т.нар. ЦУМ-гейт, при който той се е срещал със Сашо Дончев в офиса на Гергов, на която среща е оказван натиск от единия към другия в зависимост кого от двамата питате.
"Аз такива срещи имам по 10 на ден. И папки дали е имало, с имената на Корнелия, на Румен, на Цветан или на който и да е - не е ваша работа дали ги има и колко ще ги бавя. Нека приключим този измислен случай и гледаме напред" - апелира Цацаров, искайки просто да бъде оставен да работи.Шефът на комисията "Професионална етика и превенция на корупцията" към Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров обаче прекъсна Цацаров, за да му масажира зърната, тъй като това му действало добре при стрес.


zhelyo

Според вас скандал има ли?

Избери отговор!
Край