Тръмп готви удар срещу Топлофекация София, спирането на топлата вода с дни било ужасно химическо оръжие

Apr 26, 2017     zhelyo     6569
БЯЛ ДОМ ЗА ЧЕРНИ ДНИ - След като свеж нашенец, който е решил, че Иванка Тръмп му е братовчедка от Провадия, написа на дъщерята на американския президент за плановете на Топлофекация София да спира водата за баня и чай за десетки дни, международното положение стана дори по-напечено.


Първата дъщеря със сълзи на очи разказала на Доналд Тръмп какво предстои да преживее половин София на няколко пъти от май до август, на което държавната глава на САЩ от бледо оранжева станала пурпурна от гняв.


"Ще бомбардирам Топлофекация София, това е ужасническо, лошаво, най-злото химическо оръжие. Дни наред без баня, без подмиване. В топли месеци. Братовчедите на Иванка казаха, че милиони ще измрат в градския транспорт от холерия и епитит!" - казал президентът, цитиран от говорителя на Белия дом Шон Подправков.
Все още не е ясно с каква бомба ще удари по Топлофекация Тръмп, като се спекулира с ново секретно оръжие, по-мощно от Майката на всички бомби - Пипачът на всички майки.


Междувременно руският президент Владимир Путин се въздържа от коментар, но се спекулира, че Русия ще защити Топлофекация с пропагандна линия, че само еврогейовете и толерастите се къпят.


zhelyo

Да пусни ли бачо Тръмп бомби на изедниците?

Избери отговор!
Край