Божидар Димитров: Диарията от пиенето на чудотворна вода също е чудотворна

Aug 13, 2015     zhelyo     7043
НАД КЛЕКАЛОТО НА ИСТОРИЯТА - След като се оказа, че чудотворната вода от Плиска има химическия състав на рициново масло, Божидар Димитров продължи да защитава магическите ѝ свойства.


Между няколко отскачания по нужда с по-престижен размер от малката, историкът разясни, че водата пречиства организма, който мигом започва да изхвърля ненужните хранителни и духовни баласти, като отхвърля и черните магии.


"Водата е чудотворна, а диарията след нея - чудоторна!" - заигра се с думите лицензираният представител на Кубратовия завет за страната.
Димитров обясни, че изкъпаният с водата Бойко Борисов се чувства окрилен от чудотворен псориазис и дори се надява на жива гъбична инфекция, с която да разговаря и да го сърби в различни посоки като оракул, когато ѝ задава важни държавнически въпроси.


Изобщо, щеше да е хубаво, ако управляващите ни вярваха в нещо по-смислено, като например световете на Толкин, но от нас да мине, каза си населението, отивайки към кварталното павилионче, за да се сдобие с шишенце чудотворна вода, с която да се отърве от съсед, роднина или бездомно куче.


zhelyo

Бихте ли пийнали от водата?

Избери отговор!
Край