Трезви и отговорни шофьори впечатляват все повече момичетата у нас

May 12, 2015     zhelyo     6334
СТРАНАТА - Трезвите и отговорни шофьори, които не карат като предрусали с LSD павиани, впечатляват все повече и повече момичетата у нас, сочи проучване на Националния статистически институт.


Противно на традицията младите българки да си падат по дръзки момчета, които смятат, че спазването на законите ще ги обрече на самозадоволяване, все повече нашенки се радват на тези, които редуцират шансовете си да се окажат убийци и самоубийци.


"Много ми е секси да си кара горе-долу с ограничението, спокойничко и без стрес, защото не си го представям размазан на предното стъкло. Бившият ми караше като олигофрен и освен бивше гадже, сега е и бивш човек" - сподели 27-годишната С. от Перник.
Разбира се, все още момичетата считат за по-привлекателно шофирането да се извършва с луксозно и мощно возило, вместо на 25-годишен Opel Kadett, но и тук основният фактор е безопасността на пътя, понеже новите коли имат повече шансове да спасят живот, ако някой селяк е решил да изпреварва неправилно и засече примерния шофьор. 


За съжаление това не се очаква да тласне масовите шофьори към нормалност и България ще продължи да се радва на безразсъдни и смели дебили, стигащи 3 минути по-рано и умиращи 30 години по-рано.


zhelyo 

Как карате?

Избери отговор!
Край