Тити Папазов карал с шофьорска книжка, написана от Дани Кирилов, Марешки не бил чел и нея

Sep 9, 2020     zhelyo     13520
С 200 НА ЧЕРВЕНО В БУС ПЕШЕХОДНА ВЕЛОАЛЕЯ - КАТ обявиха, че няма как да отнемат шофьорската книжка на Константин Папазов. Повод за призиви това да се случи се появи тази седмица с поредно клипче с нарушение на спортния деец на пътя.

"Тити Папазов няма точно книжка както повечето хора. Няма и талон. Има една детска книжка, нарисувана му от бивш правосъден министър и с печат от настоящ председател на Народното събрание" - обявиха от Пътна полиция.

Институциите си премятат отговорността за свидетелството за правоуправление на собственика на Лукойл-Левски по баскетбол и 30% от просто Левски по футбол, като от Цвета Караянчева призна печата за истински, но отрече Данаил Кирилов някога да е съществувал.
"Няма как да сме издали тази шофьорска книжка, защото Данаил Кирилов никога не е бил писател на важни документи. Ние не пишем такива важни книжа, най-много Конституция за Марешки. Питахте ли Марешки дали знае нещо по темата, може да е подкрепил книжката на Тити" - обяви Караянчева, след като припадна от толкова напрегнат миг на мислене.

"Не съм я чел, но защо да не я подпиша. Тити е истински българин като мене" - заяви Марешки.

Чели ли сте книжката на Тити?

Избери отговор!
Край